G4Media.ro

Replica lui Mihai Tudose pentru Codrin Ștefănescu, care spusese că PSD este…

Replica lui Mihai Tudose pentru Codrin Ștefănescu, care spusese că PSD este singurul partid cu oameni normali: Pe unii care trăiesc în lumea lor e bine să nu-i contrazici

Vicepreşedintele Pro România, Mihai Tudose, a afirmat duminică, făcând referire la declaraţiile de la Braşov ale secretarului general al PSD, Codrin Ştefănescu, că „pe unii care trăiesc în lumea lor e bine să nu-i contrazici”.

Întrebat la o conferinţă de presă despre afirmaţiile ale lui Codrin Ştefănescu, conform cărora PSD ar fi singurul partid cu „oameni normali”, Tudose a răspuns: „Pe unii care trăiesc în lumea lor e bine să nu-i contrazici. Se recomandă şi în tratatele de medicină. Lasă-l, are bau-baul sub pat, nu-l contrazice. Celor care le ies balaurii de sub pat e bine să nu-i contrazici. Eventual le recomanzi să taie picioarele de la pat ca să stea patul lipit de podea să nu mai aibă loc bau-baul acolo”.

Duminică, la un miting de susţinere a PSD, unde au fost invitaţi şapte miniştri, secretarul general al social-democraţilor, Codrin Ştefănescu, le-a spus celor prezenţi că „PSD este singurul partid românesc care nu este finanţat din străinătate, format din oameni normali, muncitori, nu ca ceilalţi.

„Azi ne batem între români şi cei care sunt împotriva României. Să spuneţi tuturor – prietenilor, colegilor, familiei – lucrul acesta. Anul acesta ne batem pentru România!”, a mai spus Ştefănescu. Potrivit acestuia, întâlnirea din Piaţa Sfatului din Braşov este primul miting electoral al PSD din acest an.

Mitingul a precedat Conferinţa extraordinară de alegeri a PSD Braşov, în cadrul căreia urmează să fie reconfirmat în funcţie actualul preşedinte al filialei, senatorul Marius Dunca, acesta fiind singurul candidat. Au participat la eveniment vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Vlad Oprea, al Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, al Turismului, Bogdan Trif, al Culturii, Daniel Breaz, şi al Societăţii Informaţionale, Alexandru Petrescu, precum şi secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Păi cum PSD nu e finanțat din afară ? Alo, Oblio Crodrin, faci pe prostu sau ești nativ prost ?
    Păi banii din finanțările UE nu sunt bani din afară ? Cum care finanțări ? Alea pe care le furați voi, mă Oblio . Fondurile europene !

  2. „Anul acesta ne batem pentru România”…! Iată că și Codrin Ștefănescu, zis CAPSULĂ, poate spune ceva adevărat… Haita este pusă pe fapte mari iar România este prada și se zvarcoleste în chinurile iadului, trăindu-și poate ultimele zvâcniri, cuprinsă de ” somnul cel de moarte”!

  3. Bai jegilor de pesedaci. In frunte cu Codrin. La o muie știți ce e cel mai important? De care parte a p….ulii ești. Și voi ați greșit partea.

    • nici macar muie nu merita jegurile pzdite! la canal sau in sant cu ei! da’ cat sa mai rabdam? merita calcati pe gat, la cat si-au batut joc de noi

  4. Mihai Tudose a spus el ceva dar, ca de fiecare data, umbla cu jumatati de masura.
    E corect ca sa nu-i contrazici pe paranoici, dar e insuficient, trebuia sa completeze cu „si nu trebuie lasati in libertate, ca doar avem spitale specializate”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.