G4Media.ro

Relatarea unui părinte, din careul unei școli din centrul Bucureștiului: Fix ca…

Relatarea unui părinte, din careul unei școli din centrul Bucureștiului: Fix ca acum 30 de ani. Directoarea cu reprezentanții primăriei, poliției, bisericii, nu m-ar mira să fi fost și de la Elcen sau Metrorex, băteau câmpii

“Am rămas consternat de careu. Fix ca acum 30 de ani. Ticseală maximă de părinți cu copii, gălăgie, iar directoarea cu reprezentanții primăriei, poliției, bisericii, nu m-ar mira să fi fost și de la Elcen sau Metrorex, băteau câmpii și nu se înțelegea nimic. Sadici”. Așa începe își începe relatarea trimisă Edupedu.ro tatăl unui copil care astăzi a început clasa pregătitoare la o școală din centrul Bucureștiului.

Într-o scrisoare trimisă Edupedu.ro, părintele a povestit, sub protecția anonimatului, uimirea cu care a descoperit că singura modificare pe care a cunoscut-o componența prezidiului unei școli, în zi de deschidere, este următoarea: “atunci erau oameni de la partid, acum sunt de la biserică”.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Vine luseru ‘ciocumic’ si va intreaba ce cautati la scoala? Nu aveti serviciu, bone?
  Ori plecați din tara si uitati de ea ori ciocu’ mic

 2. ELCEN nu, ca-i ocupat cu bagajele….

 3. De jandarmul de servici din stanga directoarei nu s-a pomenit nimic. Dreapta popa, stanga jandarmul. Politist, ma rog… Popa dupa ce a predicat a si tuns-o rapid, parca ducem lipsa de popi fata de numarul de scoli si nu putea sa stea pana la capat…

 4. Comisar European pentru inmatriculari auto SH?

 5. Pai da, au fost numai ticalosi la putere in ultimii 30 ani, romanilor nu le-a pasat de vot si de tara lor, ci numai de buzunar.

  „Da 100 de lei, PSD-ule, si te las sa-mi furi viitorul”

 6. Cum sa nu ti faci bagajele si sa fugi din tara asta ,fara sa te uiti inapoi! Altfel esti pus sa vezi profesori intrand ,de frica ,in jocuri murdare mediatice,tragand dupa ei copii in scenarii macabre; beizadele care daca nu iau examene sunt recompensati cu limuzine,functii in partid,posturi prin ministere, dupa interviuri ciudate.Daca esti foarte atent la ce se intampla risti sa esuezi in vre un azil de nebuni ,cu alti nebuni care,chipurile,au grija de tine.Este o tara esuata din toate punctele de vedere.

  • Ai de ales: vorbesti cu Avocatul Poporului sau cu un psiholog.
   Plus ca poti sa te alaturi cu altii intr-un partid nou

 7. Exact asa a fost si la scoala la care am fost eu, iar reprezentanta primariei a facut campanie electorala desantata(am facut, am facut, vom face, avem in program…) si nimeni nu spunea nimic, toti parintii ascultau sictiriti….

 8. E incredibil cati oameni pretind ca isi amintesc „cum era acum 30 ani” si pretind apoi ca si gandesc si spun: „acum e fix ca acum 30 ani” Saracele cuvinte, pradate de sens si trimise hai-hui prin mass-media sa gadile placut organul revoltat.

 9. s-au suparat progresistii pe popi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.