G4Media.ro

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit pentru G4Media

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit pentru G4Media

Dragi cititori, mai sunt câteva zile până când puteți redirecționa 2% din impozitul pe venit, pe 25 mai este termenul limită pentru depunerea declarațiilor la ANAF.  Prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit puteţi contribui la dezvoltarea platformei G4Media.ro, platformă operată de Asociaţia Group 4 Media Freedom & Democracy. Ne-am lansat cu ajutorul vostru, ne-aţi ajutat cu contribuţii, informaţii şi sesizări, iar redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit e o altă formă de sprijin.
Redirecţionarea nu te costă nimic. Dacă nu alegi să redirecţionezi cei 2%, aceşti bani se duc la bugetul statului.

Procedura este extrem de simplă. Iată paşii catre trebuie parcurşi.

1. Descarcă formularul gata completat cu datele Asociaţiei.

Descarcă de aici formularul completat deja cu datele Asociaţiei.

2. Completează formularul cu datele tale şi semnează. Datele Asociaţiei Group 4 Media Freedom & Democracy sunt deja completate

3. Trimite formularul printat, completat şi semnat la Administraţia Financiară la care eşti arondat. Formularele pot fi trimise până la 25 mai 2018.

– Poţi depune personal formularul la sediul Administraţiei Fiscale. Vezi aici lista sediilor

– Poţi trimite formularul prin Poştă la sediul Administraţiei Fiscale de care aparţii. El trebuie trimis cu confirmare de primire.

Asociaţia Group 4 Media Freedom & Democracy este o organizaţie non-profit cu sediul în Bucurşsti. Scopul Asociaţiei este îmbunătăţirea şi modernizarea sistemului democratic în România. Codul de înregistrare fiscală (CIF) este: 38512687

Vă mulţumim!

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

 1. Declaratia se poate depune si online prin Spatiul Privat Virtual de la ANAF. E important pentru cei ce au cont acolo, pentru ca nu mai trebuie sa se deplaseze fizic la ANAF sau sa trimita plicuri.

 2. Vreau sa va sponsorizez si o pot face intr-un mod substantial si repetat. Nu o voi face insa cata vreme conturile voastre sunt in Romania si tranzactiile pot fi detectate de “statul” roman.

  Inteleg ca doriti ca sponsorizarea sa fie transparenta si este de laudat insa ar fi util sa fie transpatenta intr-o alta tara cu adevarat democratica.

  • Ce consecinte poate avea ca „statul roman” detecteaza tranzactiile din banca
   Doar nu o sa cotizati cu zeci de mii de euro lunar

 3. Salut,

  2% se poate redirectiona si prin mareata declaratie unica, respectiv declaratia 212, care inlocuieste (printre altele) declaratia 200 si trebuie depusa de cei care au avut venituri si din alte surse (chirii, tranzactii bursiere, etc.).

  Numai bine

 4. Eu obtin venituri din activitati independente si sunt obligat sa depun declaratia unica.
  Ce formular trebuie sa completez pentru a va vira cei 2%? Pe cel indicat dvs mai sus? Pana cand trebuie depus?
  Multumesc pentru raspuns.

 5. Daca as sti ca va luați lumânări v-as chiar 3 la suta!?

 6. Done ! Succes !

 7. Informația e incompleta; astfel pt cei care au obținut venituri si din alte surse decât salarii trebuie depusă declarația unica si nu 230. Se poate depune din online pe spațiul virtual daca ai deja cont. Ar fi bine sa revizuiți rapid informațiile de pe site.