G4Media.ro

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit pentru G4Media. Termenul limită pentru trimiterea…

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit pentru G4Media. Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 15 martie

Ne-am lansat în martie 2018 cu ajutorul vostru. Tot grație contribuțiilor cititorilor am reușit să impunem G4Media.ro ca site independent pe piața presei quality. Contăm mai departe pe susținerea voastră pentru a continua la fel cum v-am obișnuit, cu informații exclusive, analize și anchete de calitate în ciuda presiunilor tot mai mari la adresa presei independente.

Redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit este o formă de sprijin.

Declarația se depune până la data de 15 martie de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România.

Prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit puteţi contribui la dezvoltarea platformei G4Media.ro, platformă editată de Asociaţia Group 4 Media Freedom & Democracy.

Redirecţionarea nu te costă nimic și faci un efort minim. Dacă nu alegi să redirecţionezi cei 2%, aceşti bani se duc la bugetul statului.

Procedura este extrem de simplă. Iată paşii catre trebuie parcurşi.

1. Descarcă formularul gata completat cu datele Asociaţiei.

Descarcă de aici formularul completat deja cu datele Asociației

2. Completează formularul cu datele tale şi semnează. Datele Asociaţiei Group 4 Media Freedom & Democracy sunt deja completate

3. Trimite formularul printat, completat şi semnat la Administraţia Financiară la care eşti arondat. Formularele pot fi trimise până la 15 martie 2019.

– Poţi depune personal formularul la sediul Administraţiei Fiscale. Vezi aici lista sediilor

– Poţi trimite formularul prin Poştă la sediul Administraţiei Fiscale de care aparţii. El trebuie trimis cu confirmare de primire.

Asociaţia Group 4 Media Freedom & Democracy este o organizaţie non-profit cu sediul în București. Scopul Asociaţiei este îmbunătăţirea şi modernizarea sistemului democratic în România. Codul de înregistrare fiscală (CIF) este: 38512687

Vă mulţumim!

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Buna ziua domnilor,

  Formularul poate fi depus online, foarte usor, din spatiul privat virtual pentru persoane fizice (daca nu exista, poate fi creat, insa pentru confirmare trebuie mers cu buletinul la orice sediu Anaf de taxe si impozite).

  Adresa:
  https://pfinternet.anaf.ro

  Toate cele bune!

 2. Mda! Ca si meritati pentru ca cenzurati parerile comentatorilor care nu va sunt pe plac!

 3. Nu înțeleg de ce în SPV, pe formularul D230 apare completat automat anul 2017 și nu poate fi modificat în 2018…Are cineva idee?

 4. Da, sigur! Deja scriu un mail de informare pentru Hospice in care ii informez cu parere de rau ca nu se mai pot baza pe cei 2% ai mei pt. ca eu m-am decis pentru G4Media. Pe mine m-au convins prin profesionalismul lor si impartialitatea de care dau dovada. Foarte interesant de urmarit felul in care G4Media se pozitioneaza fata de agenda LGBTQIAPK, si a libtard-zilor neomarxisti. Relatarea referedumului pentru familie a fost nepartinitoare pana la sange…m-a durut aproape fizic obiectivitatea G4media. Faptul ca orice politician care nu sta in tiparul neomarxist este imediat catalogat de catre G4MEdia alt-right..este iarasi obiectiv si impartial.

 5. Ma gandesc cum sa redirectionez 2 % din degetul mijlociu… dupa volum, dupa masa…

 6. Deci se poate trimite pe mail catre sediul administratiei unde sunt arondat? Sau care sunt pasii de urmat? Mai pe scurt: Trebuie mers la sediul administratiei sau se poate face online totul?

 7. O problema ar fi ca probabil foarte multi cititori sunt IT-isti. Si nu pot redirectiona nimic, ca sunt scutiti de impozitul pe venit.
  Deci dragi IT-isti, treceti la donat direct 😉

 8. dat, la anaf vineri, succes

 9. Puneti in titlul articolului informatia ca data limita e 15 martie! Multi nu stiu ca s-a devansat fata de anii trecuti.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.