G4Media.ro

Rectorul Universității de Agronomie: Am primit vineri solicitarea lui Sorin Cîmpeanu, urmează…

Foto: Pixabay.com

Rectorul Universității de Agronomie: Am primit vineri solicitarea lui Sorin Cîmpeanu, urmează să o analizăm in integrum, să decidă de la nivelul școlii doctorale și o comisie de specialiști

Solicitarea făcută de Sorin Cîmpeanu pentru analizarea tezei sale de doctorat a ajuns vineri la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) din București, a declarat rectorul interimar Răzvan Teodorescu pentru Edupedu.ro. Amintim că ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a solicitat Universității de Științe Agronomice să-i analizeze de plagiat teza de doctorat, potrivit unei declarații de presă făcută de acesta duminică seara. Oficialul spune că a cerut „USAMV București să continue demersul prin transmiterea tezei de doctorat către CNATDCU, în așa fel încât să fie posibilă analiza și la acest nivel de către experții CNATDCU din comisia de specialitate“.

„Am primit vineri solicitarea domniei sale, urmează să o analizăm, să decidă de la nivelul școlii doctorale și o comisie de specialiști în domeniul tezei de doctorat și după aceea să ne comunice care este rezultatul. Va fi o analiză in integrum, inclusiv pe evaluarea calității, pe tot, adică o să fie așa cum trebuie să avem un punct de vedere al universității cu privire la solicitarea dânsului”, a declarat Răzvan Teodorescu pentru Edupedu.ro.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Rămâne cum a stabilit Sorin Câmpeanu. Teza lui de doctorat:

    1. NU va fi publicată, deşi legea ȋl obligă la publicarea ei;
    2. Va fi văzută şi analizată de plagiat numai de subalternii lui Sorin Câmpeanu;
    3. Dna Emilia Şercan şi alţi curioşi să-şi pună pofta-n cui

  2. Astia ne cred tampiti. Un subaltern al lui Cimpeanu, lasat rector cat e el la Minister, ne abureste ca o sa-i analizeze teza!

  3. Voi intre voi! Stim care va fi verdictul. Cum o să îndrăznească rectorul interimar să dea un verdict de plagiat? Nu va mai fi rector, nu va mai avea norma didactică întreagă etc. Comisia de analiză a tezei va fi tot internă, deci logica ne duce la verdict favorabil.