G4Media.ro

Rectorul Universității A.I. Cuza – Iași, Tudorel Toader, acuzat de Liga Studenților…

Rectorul Universității A.I. Cuza – Iași, Tudorel Toader, acuzat de Liga Studenților că ar folosi imaginea instituției în campania electorală a PSD din Botoșani

Liga Studenților de la Universitatea A.I. Cuza din Iași îl acuză, într-un comunicat, pe rectorul Tudorel Toader că s-ar folosi de imaginea instituției pentru a susține candidații PSD pentru Primăria Municipiului Botoșani și Consiliul Județean Botoșani. Sursa citată arată că implicarea s-ar fi petrecut printr-o promisiune de a realiza o serie de extensii ale facultăților UAIC la Botoșani.

Liga arată că:

 • universitatea nu a promovat ea însăși extensiile pentru Botoșani,
 • că o astfel de promovare l-ar fi avantajat pe primarul în exercițiu (candidat PNL) care a primit și el o adresă similară din partea UAIC,
 • că propunerile transmise oficialilor locali PSD, în context electoral, au fost însoțite de discuții și promovate de PSD.

Citește articolul complet pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. bubonel slugărel rămâne recunoscător partidului, doar credeți că toate aceste poziții, inclusiv funcția de ministru al justiției în perioada de tristă amintire au fost obținute fără obligații ulterioare? Pușlamaua doar își face treaba, promovează interesele sale și ale găștii mafiote pe care a deservit-o și, după câte se vede, o deservește în continuare. Este un simplu libidinos care activează numai în folosul celor care l-au făcut important și care i-au furnizat avantaje în toată această perioadă.

 2. Tudorel Buborel ramane un cancer al societatii romanesti. Omul asta nu mai este capabil sa faca nimic bun decat pt fuciorii lui pe care ii baga in functii folosindu-si pilele si influenta, aia fiind 2 idioti . Tot ce atinge Tudorel devine maculat. Un individ fara scrupule. A transformat universitatea din Iasi in propria feuda. Un om corupt moral care cultiva numai slugarnicia.

  • Eu as zice ca aici vina cea mai mare este a UNiversitatii.
   Plina ochi de profesori si doctori si alte soiuri de indivizi teoretic detinatori de gandire critica antrenata, si sa voteze asemenea lichea in mod repetat?
   Adica de la Tudorel ce pretentii sa ai in acest context?

 3. Salutari si pentru SCLAVII de sub el, practic toti sclavii din universitate.

 4. Va rugam frumos. Omu’ sa straduit! A investit in imagine!

  Puneti-i dracului poza fara bube ca n-a platit degeaba tratamentul!

  • Vai di mini si di mini!

   s-a

 5. Alexandru Ioan Cuza și Tudorel Toader. Suna ca dracu.