G4Media.ro

Rareș Bogdan (PNL) înainte de ședința cu PSD: Dacă vrem să mai…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Rareș Bogdan (PNL) înainte de ședința cu PSD: Dacă vrem să mai funcționeze coaliția trebuie să venim cu candidat unic la București, altfel dinamităm și șansele candidaților la sectoare

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a declarat luni înainte de ședința de coaliție cu PSD că un candidat unic la Primăria București e condiție pentru supraviețuirea coaliției.

”Dacă vrem să mai funcționeze coaliția, trebuie să avem mintea la noi și să venim cu candidat unic. Dacă mergem cu candidați separați, dinamităm șansele lui George Tuță și Rareș Hopincă (candidații coaliției la Sectoarele 1 și 2 – nota redacției)”, a declarat Rareș Bogdan la sediul PNL.

”Discutăm despre cum a evoluat ultima săptămână. E o situație grea, dar trebuie să ieșim azi cu o soluție finală”, a declarat Rareș Bogdan când a fost întrebat despre eventuala retragere din cursă a medicului Cătălin Cîrstoiu.

Ședința coaliției a început la ora 10.00.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Bine-mi pare că luați țeapă!

  2. Și veți lua și multă .ue!

  3. m UE USL. Atata curvăsăreala ca anul asta în politica românească n-am mai vazut. În localitatea mea foști psd-isti sunt azi hauristi, foști usr-isti sunt azi pnl-isti, foști pdl-isti/pnl-isti sunt azi adu-isti, foști pusr-isti sunt azi psd-isti. Sa nu-ti b gi p la în el de vot?

  4. Rares Bogdan: „Domnilor, ne trebuie un candidat unic. Pick me! Pick me!”

  5. Adică tu, băi nimeni?