G4Media.ro

Rareş Bogdan: Nicolae Ciucă, când a preluat partidul, PNL era cotat cu…

Sursa foto: Facebook Nicolae Ciucă

Rareş Bogdan: Nicolae Ciucă, când a preluat partidul, PNL era cotat cu 14%, în momentul acesta va obţine peste 25%, i-a dublat scorul. Cum să plece acasă? / Vom avea minim 27% la alegerile locale, minim 8 europarlamentari

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat marţi că PNL va avea minim 27% la alegerile locale, la preşedinţii de CJ şi minim 8 europarlamentari la alegerile din 10 iunie. El a mai arătat că preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, când a preluat partidul, PNL era cotat cu 14%, iar în momentul acesta va obţine peste 25%, i-a dublat scorul. ”Cum să plece acasă? Eventual să îl susţinem şi mai departe, să îi mulţumim”, a afirmat Rareş Bogdan, transmite News.ro.

”În urmă cu un an, sau şase luni, eram consideraţi partidul care va avea 14%,12%, 16%, dezastru, astăzi vă pot spune că vom avea minim 27% la alegerile locale, adică la Consiliul Judeţean. (..) Ni se spunea că vom avea 4 sau 5 europarlamentari, iată că vom avea minim 8 europarlamentari, doar PNL”, a declarat Rareş Bogdan la Digi24.

Întrebat dacă preşedintele partidului, Nicolae Ciucă, pleacă acasă dacă 50% plus unu nu va fi rezultatul alianţei cu PSD, a alegerile din 10 iunie şi dacă partidul este sub 20%, Rareş Bogdan a răspuns: ”De ce să plece acasă? Nicolae Ciucă, când a preluat partidul, partidul era cotat cu 14% în sondaje, în momentul acesta partidul va obţine peste 25%, şi-a dublat scorul partidului. Cum să plece acasă? Eventual să îl susţinem şi mai departe, să îi mulţumim”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. hahhaha …. auzi la el 25% … doamne .. sa-l opreasca pe rolex cineva din dat declaratiii … ca iar elimina PENSIILE SPECIALE IN 30 ZILE

  • poate ne explicati voi „barbatii” PNL despre actiunea improtriva unei femei, pe nume Emilia Sercan , care a aratat cat de putrezi sunteti

 2. Rareș, iar ai luat pătrunjel din piață ?!

 3. Bine frate să nu plece acasă,să împărățească lumea,dar Rareș spune-mi și mie cine e mortăciunea aia din dreapta lui Ciucă care apare în poză.

 4. ce minte agariciul asta. pacat ca ziaristii nu sunt in stare sa-l contrazica. la o simpla cautare pe google „PNL sondaje 2022” gasim unul din aprilie 2022 chaie de cand e maCIUCA presedinte PNL si apare cu 23% intentie de vot. acum e tot pe acolo sau mai rau, depinde de cine face cerecetarea sociologica.

 5. Să vă votăm să facem ce cu voi că sunteţi nulitatea matematică absolută în orice domeniu, chiar nu găsim un domeniu în care să performanţi, de fapt există unul dar care nu ne ajută cu nimica şi se numeşte „GARGARĂ”.

  Suntem curioşi dacă profesorii sau alţi cu aceleaşi meserii vocaţionale vor înţelege raţionamentul nostru matematic avansat, de fapt toţi care îşi doresc ceva mai mult decât singura ambiţie de a mânca parizer pe borduri oare sunt mândrii de politicienii cu care au votat de 34 de ani şi cu care au de gând să voteze în continuare.
  Noi nu vedem de ce nu ar fi mândri, scopul lor comun este banul, iar vocaţia lor de votant este să primească salarii mărite fără valoare pentru a conserva la infinit o clică coruptă care se foloseşte de sărăcia lor momindu-i la vot cu o mână şi luându-le apoi înapoi cu zece, ca să poată să le dea la patru ani încă o mână de salvatori din groapa în care tot ei îi împing.
  Mai curioşi decât toate am vrea să aflăm dacă ştiu de ce nu investesc politicienii în ei şi meseriile lor vocaţionale. Suntem siguri că politicienii care le spun în faţă că cei cu şcoală au distrus ţara în ultimii 34 vor face prioritară cultura şi învăţătura şi meseriile lor vocaţionale cum au făcut şi în ultimii 34 de ani. Evident scopul primar si suprem al politicianului fără nici o pregătire si valoare şi doar cu un scop în politică este despre cei cu valori si despre valori, evident după al doilea scop gargara pentru că toţi matematicienii avansaţi ştiu că „ORICE MÂNĂ CARE ÎNTINDE MÂNA SPRE BUZUNARUL VOSTRU ARE NEVOIE DE O POVESTE BUNĂ CA SĂ DISTRAGĂ ATENŢIA FRAIERULUI(şi ce povesti vă mai spun, vi se măresc toate din 40% în 40% de nici Făt frumos nu poate ţine pasul cu poveştile lor)”.

  Poate surprinderea voastră ar fi surprinsă dacă aţi şti că noi nu ne mirăm de ce păţiţi şi de ce numai vouă vi se întâmplă tot timpul să votaţi aceeaşi politicieni şi să nu iasă astfel ecuaţia matematică, păi cum să iasă altfel rezultatul dacă faceţi la infinit aceeaşi ecuaţie cu acelaşi valori politice de 34 de ani, rezultatul acelaşi va fi indiferent de enunţul gargarist pe care vi-l oferă politicianul ca să îl votaţi.

  Poate este timpul să mai schimbaţi politicienii cu alte valori ca să fie posibil alt rezultat, altfel veţi relua ecuaţia la infinit la patru ani cu aceleaşi valori şi rezultat, orice matematician novice ştie acest lucru, să vedeţi ce ştiu matematicienii avansaţi(noi mai ştim că dacă faci o ecuaţie cu valori nule dă tot rezultat nul oricât vrei să împarţi nulitatea în patru, asta este matematică de bază avansată😏).

 6. Aștept să văd cine sunt candidații PNL la europarlamentare, ce studii au și unde le-au absolvit, cat de bine vorbesc limba engleză și franceză. Presupun că în afară întrunirilor oficiale la care participă europarlamentarii, acestia mai discuta diverse cu cei din alte țări, pe diferite teme. Sper că nu vom trimite și în ziua de azi europarlamentari care sa umble cu translatorii după ei. In tarile civilizate din UE, până și șoferii de pe mijloacele de transport știu vorbi in limba engleza.

 7. Taci lingăule și marș !