G4Media.ro

Rareş Bogdan: Candidatul PNL va câştiga alegerile prezidenţiale. Se va pune în…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Rareş Bogdan: Candidatul PNL va câştiga alegerile prezidenţiale. Se va pune în spatele lui întreaga dreaptă românească, în cazul în care nu mergem cu candidatura comună cu PSD

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a afirmat că, în cazul în care liberalii nu merg cu candidatura comună cu PSD, atunci „candidatul PNL va câştiga alegerile prezidenţiale” şi „se va pune în spatele lui întreaga dreaptă românească”, transmite News.ro.

„Candidatul PNL va câştiga alegerile prezidenţiale. Se va pune în spatele lui întreaga dreaptă românească, în cazul în care nu mergem cu candidatura comună cu PSD. În momentul în care nu vom reuşi să mergem pe o soluţie de tandem cu cei din PSD, în cazul în care ei nu îl acceptă pe Nicolae Ciucă ca şi candidat, vom începe discuţii cu toate forţele care se revendică de dreapta pentru a obţine susţinerea lor pentru generalul Nicolae Ciucă. E firesc să facem asta, nu e nimic anormal, comportamentul nostru este deschis şi transparent”, a declarat Rareş Bogdan, miercuri la Digi 24.

Chestionat dacă acest lucru ar duce la probleme pentru guvernare, Rareş Bogdan a răspuns: „Cu cine să guvernăm? Avem nevoie de majoritate. Nu putem guverna cu partidele de dreapta, care sunt fărâmiţate”.

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă spune că poate funcţiona coaliţia în continuare, dacă se va confrunta cu Marcel Ciolacu la prezidenţiale. ”Aici este vorba de o confruntare politică. Sigur, nu ne aşteptăm să fie un fel de tango”, a completat el.

De asemenea,  Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că PSD va avea candidat la prezidenţiale şi a respins o susţinere a lui Nicolae Ciucă în cursa pentru Cotroceni.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Și desființat pensiile speciale în 30 de ore!

 2. Da, pitiponcule. Iar la guvern mergem impreuna, nu? PNLPSD = FSN. Cat tupeu!

 3. L-a cuprins febra galbenă. Chinină cu polonicul

 4. Pe asta il mai crede cineva ? Mai este un PeNaList credibil?

 5. Cineva sa-i dea un rudotel

 6. Încă se mai vede rujul roșu pe buzele tale de trădător

 7. Are dreptate soldatul. Cu cine veți vota într-o finala Nicu vs. Marcel?

  • Cu niciunul daca are Ciolacu o sansa. Inca ma mai gandesc daca sa dau un vot contra la caterinca asa. Sincer, PNL merita o trezire la realitate ca prea se cred deja castigatori

  • Dacă românii duc în finală Nicu vs. Marcel, nu contează ce votează oamenii de bun simț. Dacă mai există luciditate, orice participare a lui Ciolacu sau Ciucă ar trebui să îngroape și PSD, și PNL. Mai bine duci în finală un reprezentant de la Partida Romilor sau UDMR decât pe cei 2 distinși.

 8. Incurcă-i, d r a c e!