G4Media.ro

Raluca Turcan: 20 de milioane de euro pentru un nou program-pilot “Școală…

Raluca Turcan: 20 de milioane de euro pentru un nou program-pilot “Școală după Școală” începând cu luna septembrie

“Guvernul Orban va lansa în dezbatere publică un nou apel pentru un proiect-pilot de tipul ‘After-School’, din bani europeni”, a anunțat vicepremierul interimar Raluca Turcan. Aceasta spune că este vorba despre “20 de milioane de euro pentru un nou program-pilot ‘Școală după Școală’ începând cu luna septembrie 2020”.

“Beneficiarii vor fi elevi care provin din zone defavorizate și familii dezavantajate, copii care sunt expuși riscului de abandon școlar. Prin acest proiect fiecare elev va beneficia de o finanțare de 200 de lei pentru programe de tipul ‘After-School’”, declară Turcan.

Aceasta precizează că prin programul în valoare de 20 de milioane de euro Guvernul Orban țintește “îmbunătățirea calității vieții copiilor aflați în situații de risc de abandon școlar; reducerea dificultăților și discrepanțelor în însușirea abilităților de scris, citit și socotit; îmbunătățirea rezultatelor școlare și crearea oportunităților de dezvoltarea a unor abilități de viață independentă, precum și prevenirea neglijării copiilor; întoarcerea părinților la lucru”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Ptiu si cu gurita aia tuguiata, manca-o-ar mama de frumix ce este!

  • Bah da urat mai vorbesti! Vezi de-ti sterge contu! Oribil!

  • Taci că s-au prins că am reprodus fix *vorbele” lui din alte postări și acum și-a dat seama” ce urât vorbește”. „Oribil”.

 2. Alt proiect de supt bani pentru cineva….

  • O decizie bună dar la noi e problema de implementare. As incepe cu școlile din mediul rural unde nu se ocupa nimeni de copii în afara scolii. Daca totul se transforma într-o modalitate de a umple buzunarele profesorilor iar copiii nu se vor alege cu nimic, atunci da, e doar o afacere

 3. Pamflet
  Am ajuns sa ii uras pe penelisti cum ii urasc pe pesedisti.
  Credeam ca liberalii vor sa construiasca un stat minimal, in care interventia statului sa fie minima, libertatile sa fie garantate si in toate domeniile sa existe concurenta, competitie iar valorile sa iasa la suprafata.
  Dar peneleul, in buna traditie pesedista, nu face decat sa dea pomeni, gratuitati, plocoane si favoritisme in scop electoral si sa se ocupe de fel de fel de mijloace de dorectionat bani de la guvern sau de la uniunea europeana spre fel de fel de smecheri, prieteni sau membri ai peneleului.
  La fel si cu rares bogdan, care alaturi de peneleu, se dau peste cap sa il blocheze pe nicusor dan si sa o favorizeze pe gabriela vranceanu firea pandele, chiar daca pe fața declara altceva

  • In schimb, in ce priveste modernizarea infrastructurii tot amana si gasesc scuze si motiva sa nu o faca

  • Eu cred că PNL- ul plusează prea mult în aberații, cu convingerea că oricum va fi votat ca răul cel mai mic, dar uită că avem și alternativa USR

  • Vax, ABC este un trol al mafiei PRO-PSD-ALDE care „urăște” pe oricine nu e securist interlop. Se vede că e postac după „credințele” pe care și le-a format în 3 luni după ce 30 de ani n-ai mai „crezut” nimic.

  • Bai Bad@@si altele: chiar nu te poti abtine de la aberatiile pe care ti le fata creierul? Chiar nu mai vezi nimic in fata ochilor decat Galben, Galben, Galben??? Chiar ai ajuns la fel cu idiotii aia:Rosu, Rosu, Rosu??? Sa nu te mai mire faptul ca incet, incet, lumea nu o sa va mai deosebeasca deloc! PSD+PNL=Love new usl

  • Lasă că „vă deosebește” pe cei de la mafia PRO-PSD-ALDE, asta era și ideea. Normal, la cât e de previzibil: trolul schimbă fantoșa să pară altcineva dar folosește CRP în loc de ABC- atât îl duce mintea, cam cât lesa pe care i-au pus-o stăpânii securiști. Apoi, „prostile pe care le fata” la punctajul cu „toți aceeași mizerie” care se știe că aparține trolilor -„i-am votat dar nu-i mai votez”. Sigur că da:)))) nu-i de mirare că mafia „înfrânge” pe toată linia, cu asemenea postaci.

 4. Recomand o continuare a acestei serii : școală în școală. Inception like.

 5. D’ale…Ralucăi !

  La dezbaterea bugetului Televiziunii publice, D-na Turcan, către directorul TVR :
  – Va plângeti ca nu aveți bani suficienți dar ați inființat post local până și la Hunedoara !
  Directorul TVR :
  – Nu-i adevărat, nu avem post local la Hunedoara !
  D-na Turcan:
  – Mințiți cu nerușinare ! N-am văzut eu, aseară, TVR-HD ?
  Să ne râdem și noi că e bine totuși pe la noi

 6. Pdlistă jalnică, te lăudai ieri cu succesul la CCR pe asumarea răspunderii pe legile bugetului și asigurărilor sociale, dar despre cumulul pensiei cu salariu la stat, nu te supăra, ne poți spune ceva? Ați pus batista pe țambal, nu se mai aude nimic. Aveți și voi vreo hoardă de beneficiari, din această pricină ați pus-o la naftalină?! Nu v-ar fi rușine, mizerabililor!