G4Media.ro

Raed Arafat, întrebat dacă ar accepta să fie premier: Cred că glumiți,…

Raed Arafat, întrebat dacă ar accepta să fie premier: Cred că glumiți, asta o iau drept o glumă. Rolul meu este foarte clar

Întrebat fiind, joi dimineață, la DigiFM, dacă ar accepta o eventuală propunere a președintelui Klaus Iohannis pentru funcția de premier, Raed Arafat a răspuns: „Cred că glumiți”:

„Cred că glumiți… Asta o iau drept o glumă la dumneavoastră. Rolul meu este foarte clar”, a declarat secretarul de Stat în MAI și șeful DSU.

Moderatorul a spus că ar fi o situație ipotetică în condițiile în care România are nevoie de un premier care să salveze țara din criza sanitară profundă.

Raed Arafat a replicat că este nevoie de un premier care să se priceapă și să reușească să coordoneze toate domeniile.

Sursa foto: gov.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Gluma penala!

  2. Ce gluma de rahat

  3. Asta ne mai lipsește!!Individul asta premier.O nulitate!

    • Nulitate esti tu ca scrii ca sa nu adormi. Daca toti ar gandi la fel de defectuos si sceptic la oameni precum Arafat, am vota toti numai extremisti.

  4. FELICITARI ! Omul Arafat își cunoaște limitele și mai ales competențele ! Să-i întrebăm pe rujați, vâlceni , țurcani , cîțani , momârlani să vedeți ce răspund !

  5. Ăsta i banc…

  6. Poate şef de cameră în penitenciar ar fi un job mai potrivit, are toate abilitatile necesare, le-a si perfectionat pe spinarea familiilor, pacientilor si a poporului roman.

  7. Poate ii fi eu mai naiv sau mai analfabet funcțional, dar mărturisesc că nu mi-e prea clar ce rol are Arafat, cine îi dă ordine, cine îl susține. Și nici de ce e așa de neînlocuit.