G4Media.ro

Putin susține că, „în ciuda tuturor dificultăților, economia rusă rezistă destul de…

Sursa foto: Kremlin.ru

Putin susține că, „în ciuda tuturor dificultăților, economia rusă rezistă destul de bine impactului sancțiunilor”, contrar previziunilor sumbre

Economia rusă „rezistă impactului sancțiunilor”, a declarat luni președintele Vladimir Putin, în ciuda previziunilor economice sumbre pentru țară în urma invaziei din 24 februarie în Ucraina, informează CNN.

„În ciuda tuturor dificultăților, economia rusă rezistă impactului sancțiunilor și rezistă destul de bine”, a declarat Putin în cadrul unei întâlniri cu președintele belarus Alexander Lukașenko în orașul stațiune Soci, de la Marea Neagră. „Acest lucru este conform tuturor principalilor indicatori macroeconomici”, a adăugat liderul de la Kremlin.

„Da, nu este ușor. Tot ceea ce se întâmplă necesită o atenție specială din partea blocului economic al guvernului. În ansamblu, aceste eforturi au un efect pozitiv”, mai afirmă Putin.

Banca Centrală a Rusiei a transmis la sfârșitul lunii aprilie că se așteaptă ca economia rusă să se reducă cu 8 până la 10% în 2022, menționând o scădere a activității economice în martie după impunerea sancțiunilor internaționale asupra Rusiei. La începutul aceleiași luni, Banca Mondială a prezis că PIB-ul rusesc se va contracta cu 11,2% în 2022.

Sursa foto: Kremlin.ru

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. „Am infrant! Tot inainte, spre victoria finala! Medicamente!”

 2. zise rusnacul dintr-o tara unde beau aia ca porcii si sunt ditai ursii.
  de asta erau rusii omniprezenti in vest, le placea imbuibarea cred 😀
  tu nu vezi ma ce aberezi?
  daca liderul vostru accepta ca totusi sufera, e clar, e jale de fapt.

 3. Exact asa se intampla, mu?
  Intre timp, in lumea reala, echipamentele militare «de ultima generatie» se fabrica cu electronice furate din masinile de spalat ale ucrainienilor…

 4. hahahhaha =)))))))))))))))))))) ce gluma de postac este Dr. shiiiiiittttttttt!

 5. Regimul kgbisto-mafioto-oligarh a neo bolsevicilor rusnaci .. #rezistã 😂😂😂😂🇷🇺💩

 6. Masuri de ochii lumii,ca si legile noastre care nu se aplica!interesele primeaza,nu omul!!!dar macar sa nu ia de prosti!!?