G4Media.ro

Putin a semnat un decret care permite statului rus să suspende directorii…

Sursa foto: Kremlin.ru

Putin a semnat un decret care permite statului rus să suspende directorii și acționarii oricărei companii care nu respectă contractele de apărare ale statului, în condiții de lege marțială

Președintele Vladimir Putin a semnat un decret care permite statului rus să suspende directorii și acționarii oricărei companii care nu respectă contractele de apărare ale statului în condiții de lege marțială, relatează Reuters, citată de The Guardian.

Noul decret se va aplica companiilor care „își încalcă obligațiile care decurg dintr-un contract de stat, inclusiv dacă nu iau măsuri pentru a garanta livrările de producție”, notează Reuters.

Decretul ar permite Ministerului Industriei să numească un nou administrator extern care să preia conducerea acestor companii.

Întrebat vineri dacă ar putea fi introdusă legea marțială în anumite regiuni ale Rusiei, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că aceasta este prerogativa președintelui, dar nu a spus dacă Putin plănuiește o astfel de măsură.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...