G4Media.ro

Putin a declarat că Occidentul l-a instalat la putere pe Zelenski, care…

sursa foto: AFP)

Putin a declarat că Occidentul l-a instalat la putere pe Zelenski, care este de origine evreiască, pentru a masca „glorificarea nazismului”

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat marţi într-un interviu că puterile occidentale l-au instalat ca preşedinte al Ucrainei pe Volodimir Zelenski, care este evreu de origine, pentru a acoperi glorificarea nazismului, potrivit unei înregistrări difuzate de agenţia oficială de presă TASS, relatează news.ro

Putin a răspuns la o întrebare a reporterului rus Pavel Zaubin de la Rossia-1, iar comentariile sale au fost difuzate la televiziunea de stat rusă.

Vladimir Putin a calificat drept dezgustător faptul că liderul ucrainean Vladimir Zelenski, care este de orgine evreiască, acoperă glorificarea nazismului în această ţară.

„Sponsorii occidentali au pus în fruntea Ucrainei moderne un om – un etnic evreu, cu rădăcini evreieşti, cu strămoşi evrei. Şi în acest fel, după părerea mea, ei acoperă într-un fel o astfel de esenţă antiumană, care este pusă la temelia, la baza statului ucrainean modern”, a declarat Putin. „Acest lucru face ca întreaga situaţie să fie extrem de dezgustătoare, în sensul că un etnic evreu acoperă glorificarea nazismului şi îi acoperă pe cei care au condus Holocaustul în Ucraina la vremea lor, anume exterminarea a 1,5 milioane de oameni”, a adăugat Putin.

Justificând invadarea Ucrainei, Putin i-a acuzat în repetate rânduri pe liderii Kievului că sunt neonazişti care urmăresc un genocid al vorbitorilor de limbă rusă.

Zelenski, care a spus că unii dintre fraţii bunicului său au fost ucişi în Holocaust a respins în repetate rânduri acuzaţiile ruse că i-ar fi susţinut pe neo-naziştii din Ucraina.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Noroc că a fost Puțin pe fază si a trecut la omorârea a cât mai mulți ucraineni. Ce ne-am fi făcut fără așa vigilență

  2. Chiar mai interesează pe cineva ce zice putin?

  3. In afara de neb_nul de Viktor Orban al Ungariei, si de cei din lümea a 3-a, nimeni nu-l mai ia in seama pe acest paranoic crim_nal!!! Iar poporul rus, e…

  4. Ce să zică și el? Bate câmpii.

  5. Monstrul ăsta chiar s-a t4mpit de tot?

  6. „pe ulei” ca la manual!

  7. Putin foloseste propaganda lui Sosoaca? ce josnic…

  8. Urmare a „logicii” de fier a lui Cracanici: Occidentul imperialist sustine Ukraina nazista.
    Dar el nu emite aerele astea calde pentru noi, ca si psd-ul, el vorbeste pentru hipnotizatii lui.