G4Media.ro

Protest al elevilor în fața Guvernului: copiii cer descentralizarea deciziei de redeschidere…

Protest al elevilor in Piata Victoriei / Foto: Captura Digi 24

Protest al elevilor în fața Guvernului: copiii cer descentralizarea deciziei de redeschidere a școlilor și ca autoritățile să prezinte un plan concret privind anul școlar 2020-2021

Asociația Elevilor din București și Ilfov protestează în fața Guvernului, față de incertitudinea care domnește cu o lună și jumătate înainte de începerea anului școlar în context pandemic. Aceștia aduc în Piața Victoriei solicitările susținute și de Asociația Elevilor din Constanța, Asociația Elevilor din Maramureș și Asociația Vâlceană a Elevilor.

Alexandru Rădulescu, președintele Asociaţiei Elevilor din Bucureşti şi Ilfov, a declarat în această dimineață pentru Digi 24, de la protestul din Piața Victoriei, că „trebuie realizată o descentralizare a măsurilor” care vor fi luate pentru deschiderea anului școlar 2020-2021.

„Autoritățile să vină cu un plan concret cât mai rapid, pentru că trebuie realizate planuri de recuperare a materiei, de reorganizare a cursurilor și nu se pot face într-un interval scurt de timp”, a precizat reprezentantul elevilor din Bucureşti şi Ilfov. Alexandru Rădulescu a declarat că „variantele hibrid sau exclusiv online [de începere a orelor – N.Red.] sunt niște variante fezabile, dar numai în momentul în care toți elevii au acces la dispozitive conectate la internet. Aceste măsuri trebuie descentralizate și aplicate acolo unde permite infrastructura”.

Amintim că Executivul Orban nu a anunțat nici până acum scenariile finale pentru deschiderea școlilor din 14 septembrie 2020.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Copiii cer? Generația genius în actiune 😀

  2. Nerabdatori sa inceapa scoala elevii, frumos din partea lor.

  3. Băi ești nebun!?! Când va conducea Veorica +Abramburica +Olguța marșdutramvai…era bine mă? Acum cereți de la un guvern instalat acum câteva luni care încearcă să facă ceva din rahat bici,într-o țară de milogi și pesediști! Dacă va imbolnaviți e vina guvernului…Daca sunteti ok și merge bine e meritul pesedeilor!

    • Vrei sa spui ca PeNaListii sunt inca in clasa pregatitoare? Mai trebuie sa asteptam 12 ani + inca 6 ca sa se apuce de treaba? Sunt oameni in toata fire, apuce-se de treaba, ca de-aia au fost cooptati in guvernul Orban toti specialistii!

  4. bravo pionierii si utecistii, soimii e alaturi de voi!