G4Media.ro

Proiect al primarului general Nicușor Dan: Primăria București nu va mai emite…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Proiect al primarului general Nicușor Dan: Primăria București nu va mai emite nici un act bazat pe hotărârile din mandatul Gabrielei Firea prin care s-au aprobat planurile urbanistice zonale din Sectoarele 2, 3 4, 5 și 6. PUZ-urile, anulate sau suspendate deja de instanțe

Primăria Municipiului București a pus vineri în transparență decizională un proiect de dispoziție legat de domeniul imobiliar din Capitală, potrivit unui comunicat de presă.

Proiectul, care urmează să fie votat de Consiliul General, prevede că Primăria București nu va mai emite acte și documente în baza hotărârilor din anii 2018-2020 pentru aprobarea planurilor urbanistice zonale din sectoarele 2, 3, 4, 5 și 6.

Toate aceste hotărâri ale Consiliului General din mandatul Gabriele Firea au fost suspendate sau anulate de instanță prin decizii definitive sau în primă instanță.

Planurile urbanistice zonale sunt acte administrative în baza cărora se emit autorizațiile de construcție.

Citește aici proiectul de decizie

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

22 comentarii

 1. Perfect, o gură de aer pentru Bucureștiul ciomăgit de PSD.

  • Plicuso Ban e praf si pulbere. Doamna Firea ii da lectii la orice ora!

  • Eugenia, la ce fată , la furăciuni? Nu uita că Fierea a adus orașul în pragul falimentului, prăpaditule…

  • Si daca-l vede pe bune, ca doar de asta se straduieste atata, tot zice ca e mai bine ca la el in dealul din Vaslui.

  • @eugen
   Dom`le, te asigur ca exista tratamente pentru afectiunile dumitale, atit pentru „orbirea” de care dai dovada in ce o priveste pe firea cit si pentru perceptia deformata a realitatii. Ar fi util sa te adresezi unor medici dar mai ales unui psihiatru.

 2. Sa planga rechinii cu lacrimi de crocodil AHAHAHAHAHAH

 3. Încet, încet mafia instituită de jurnalista de la antene e pusa pe butuci.

 4. Dacă am avea o sută de politicieni ca Nicușor Dan, țara asta s-ar pune pe picioare în câțiva ani… Așa însă cu USL vom fi întotdeauna pe penultimul loc în Europa.

  • Pentru că îi tot votați. Nu vreți oamenii cinstiți de la USR pentru că nu vă „dă”. Ați votat PSD 30%, PNL 25%, se vede ce vreți de fapt.

 5. Bravo, are baza legala solida! Deocamdata, pot sa se dea cu…de pamant, toti ” rechinii” (inclusiv ai din administratii si politica). Acu’, sper sa se tina tare judecatoarele alea (ca sunt toate femei) de-au dat deciziile, in mod sigur urmeaza presiuni la fel de mari precum interesele mafioate lovite (Doamne fereste de inspectia judiciara, aservita si „fabricanta” de motive)!

 6. Apa calda cand vine?

 7. La primărie am scăpat de dracu și am dat de tată-su.

 8. Eugenia in pro.stia ta nu înțelegi nimic… Nicușor Dan a spus simplu să înțeleagă orice im.becil: in urma unor hotărâri judecătorești de anulare a PUZurilor…

 9. Rămâne de văzut… dacă așa rămâne… momentan este primarul zero. Când voi vedea realizări adevărate ale lui în București, atunci voi crede . Momentan doar vorbește, face scandal, aruncă mereu pe aia cu fosta administrație, dar el nu face nimic. Stați liniștiți, și PSD și PNL și nd au lingăii lor. Pe mine toți lingăii mă dezgustă.

 10. Nicusor Dan care a jumatatit…stimulentele de handicap..la copiii si adulti…si taxa pentru cei care se cununa pentru prima data….si anul acesta fac frigul in casa..

 11. Lui Nicusor Dan i-ar trebui un PR mai bun. Omul nu este facut sa apara in fata camerelor de luat vederi si sa debiteze ca Firea. Numai un prost nu vede realizarile lui de pana acum. Nicusor nu mai are nici sprijinul PNL-lui, partid care este total aservit ciumei rosii si care si-a pierdut orice credibilitate in fata electoratului. Sper din tot sufletul ca bucurestenii sa se trezeasca si sa aleaga intelept intre un partid (sau aliante de partide) pus pe furat si un om care lupta pt oras.
  Dovezile sunt multe, trebuie doar sa vreti sa le vedeti. Toate cele bune.

 12. Nimeni nu vorbește de mandatul Gabrielei Firea chiar nu va mai aduceti aminte.Din 4 ani de mandat 3 ani a fost prin spitale ce a făcut aceasta persoana pt București 0 barat

 13. Bucureștiul e plin de gropi în trotuare începând de la Piața Unirii lângă magazin. Voi vă gudurați pentru niște „realizări” care nu vă îmbunătățesc viața cu nimic dar ignorați aspectele practice ale unui oraș care încă arată ca în vremea comuniștilor