G4Media.ro

Programările pentru vaccinarea cu serul produs de Pfizer-BioNTech se reiau sâmbătă. Din…

Programările pentru vaccinarea cu serul produs de Pfizer-BioNTech se reiau sâmbătă. Din 1 martie sunt deschise 130 de noi cabinete de vaccinare.

Procedura de programarea pentru vaccinarea cu serul produs de Pfizer-BioNTech se reia sâmbătă, 27 februarie, şi se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani şi persoanele cu dizabilităţi.

În următoarele 20 de zile se vor putea imuniza 156.000 de persoane, relatează Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

De luni, 1 martie, vor fi deschise încă 130 de noi cabinete de vaccinare.

„156.000 de persoane se vor putea vaccina în următoarele 20 de zile, în aceste cabinete. Capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi”, a transmis CNCAV.

Modalităţile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute: individual, prin aparţinători sau prin direcţiile de asistenţă socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie, cât şi prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui judeţ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro, trenasmite CNCAV.

De asemenea, continuă acţiunea de imunizare a personalului didactic la nivel naţional, până la data de 10 martie, precum şi a persoanelor nedeplasabile, care fac dializă, din centrele rezidenţiale, medico-sociale şi a persoanelor fără adăpost.

În paralel, continuă programarea persoanelor înscrise în procesul de imunizare cu vaccinul produs de compania Oxford/AstraZeneca.

 

Sursa foto: facebook/Dominic Fritz

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Minciuni. Pe platforma nu sunt locuri pentru persoanele peste 65 de ani, in Bucuresti cel putin.

  • Daca intrati acum in platforma puteti gasi locuri libere. Eu tocmai mi-am programat parintii.

  • Revin aspura a ce am scris initial; sunt locuri in Bucuresti si am reusit sa imi programez rudele cu varsta peste 65 de ani.

  • Confirm – au fost locuri si s-au dat ca orice `mocangeala`.
   Mulutumim PNL USR PLUS – fara voi PSD si acum ne tineau pe zeama de lamaie

  • Se pare că s-a dat tot în București.
   Mai ceva ca la Metallica in 2019.
   Dacă ar băga suficient Pfizer, i-am întrece pe israelieni.
   Pentru cine are timp și benzină, sunt locuri la Corbii Mari.
   Go,go,go!

 2. E debandada in romanica. toti pilosii si smecherii inclusiv ciolacu si turnatorul cristoiu s an vaccina t, iar batraniicu boli cronice pot as crape .tot inainte dragi tov si sufficienta mui E .

 3. https://www.bbc.co.uk/news/uk-56200739
  The UK’s decision not to prioritise key workers such as teachers or police officers for a Covid jab is „the moral thing to do” and will „save the most lives”, the health secretary has said.

  Matt Hancock confirmed the second phase of the vaccine rollout would follow expert advice to focus on age groups.

  Noapte buna romanica

 4. Nu fi jurnalist, te vede lumea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.