G4Media.ro

Procurorul general al SUA vine în România și va avea întâlniri cu…

Procurorul general al SUA vine în România și va avea întâlniri cu președintele, cu premierul, cu ministrul Justiției, cu procurorul general și cu șeful DNA

Procurorul general al SUA, William Barr, vine la București pentru a participa la reuniunea ministerială UE-SUA în domeniul JAI (Justiție și Afaceri Interne), care va avea loc la București, pe 19 iunie. Reuniunea este organizată de Președinția română a Consiliului UE, iar Barr va conduce delegația americană.

În acest context, procurorul general al SUA va avea marți întrevederi cu președintele Klaus Iohannis, cu premierul Viorica Dăncilă, cu ministrul Justiției, Ana Birchall, cu procurorul general interimar al României, Bogdan Licu, și cu șeful interimar al DNA, Călin Nistor.

În seara zilei de 18 iunie va participa la dineul oferit în marja Consiliului JAI, la Muzeul Național de Artă al României.

Dialogul UE-SUA pe dimensiunea externă a domeniilor justiție și afaceri interne este unul tradițional și are loc semestrial, pe durata fiecărei președinții rotative la Consiliul UE.

Din partea UE, participanții la dialog sunt Președinția în exercițiu a Consiliului UE, Comisia Europeană, Serviciul European de Acțiune Externă, Secretariatul General al Consiliului, EUROPOL, EUROJUST, Coordonatorul UE pentru lupta împotriva terorismului, precum și viitoarea Președinție a Consiliului, respectiv Finlanda, în calitate de observator.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Caline,vine statul paralel!

  • Fals! Nici Americanii nu au DNA. Nu o unitate specializată anti-corupție a procuraturii.

  • Fals, Vax !
   Nu au ,,DNA” pentru că dosarele de corupție nu reprezintă o problemă majoră care să oblige la direcționarea resurselor FBI dar au altă problemă majoră motiv care a dus la formarea DEA (Don’t Even Ask, zic unii) sau ATF pentru arme .. ș.a.m.d.

  • @Ionic: Fals! Nici noi nu avem nevoie de DNA. Este doar rezultatul unei psihoze colective induse la nivel de mase pentru a servi interese de ordin politic.

  • VAX! Au o justitie beton,nu au nevoie de DNA,au legi puternice impotriva coruptiei,traficene!!LA NOI ESTE NEVOIE 100 ANI DE ACUM INCOLO DE DNA PENTRU A CURATA TARA DE POLITICIENI HOTI,ASA CUM ESTE TRAFICEANU,UN IDIOT CORUPT PANA IN MADUVA OASELOR,BILETELUL ROZ STA MARTURIE!

 2. Sper ca da cu premierul Grivco de pamant, ca nu a dizolvat inca guvernul si nu ne-a instalat pe noi la cârmà, desi s-a vazut cine a castigat referendumu! 9 din 10 diaspore sunt cele mai destepte, de aia au si votat cu ai nostri!

  • Asistat,te asteapta dragnea la vorbitor,sa te faca membru onorific al partidului la celula sa de la Rahova!

 3. e interesant ca in ciuda faptului ca Barr e o sluga a lui Trump, el tot vrea ca Romania sa scape de PSD si de ceilalti corupti

  asta a fost o constanta, nevoia SUA ca Romania sa nu ramana sub influenta PSD, implicit a Rusiei, Chinei etc.

 4. Procurorul general al SUA vine în România și va avea întâlniri cu mafia si hotii hotiilor…

 5. in SUA acest individ are o reputatie proasta, o persoana care mereu minte in favoarea lui
  Trump, o persoana care minte congresului, un peste lunecos. probabil vine in locul toxicului Juliani, vina sa puna la cale ceva cu PSD, probabil e legat inclusiv si de dosarul ce vizeaza vizita lui Dragnea care a platit 100 000 $ pentru a da mina cu Trump si a face o poza

 6. Savoniera se simte bine?

 7. MISTER KLEMM, MII DE MULTUMIRI, RESPECT!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.