G4Media.ro

Procurorul Bogdan Pârlog, după ce a fost respins de CSM la concursul…

Procurorul Bogdan Pârlog, după ce a fost respins de CSM la concursul pentru Secția Specială: Voi contesta inclusiv în instanta de contencios administrativ decizia

Procurorul Bogdan Parlog a declarat pentru G4Media.ro că va contesta la instanța de contencios administrativ decizia CSM de a-i respinge candidatura pentru șefia secției speciale și că va cere suspendarea procedurii. Pîrlog a fost respins, motivul fiind „lipsa de vechime efectivă de 18 ani în funcţia de procuror”.

Actualul procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, Gheorghe Stan, a fost propus de Partidul Social Democrat pentru funcţia de judecător la Curtea Constituţională a României. Acesta a fost votat de Cameră pentru a merge judecător la CCR.

Procurorii Adina Florea şi Sorin Eugen Iasinovschi întrunesc condiţiile pentru participare la concursul pentru şefia Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, transmite Agerpres.

CSM a publicat, joi, lista candidaţilor care întrunesc condiţiile de participare la concursul pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, organizat în perioada 15 mai – 18 iunie, fiind declaraţi admişi actualul procuror-şef adjunct al SIIJ Adina Florea şi Sorin Eugen Iasinovschi.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Pe madam Florea de ce o mai primesc să „cadindeze” ? Ea e cu un picior in pușcărie. Vâlcov știe de ce .

  2. Pai bun, si pana la urma indeplineste Bogdan Pârlog conditia de 18 ani vechime sau nu? Nu ar fi fost normal sa se clarifice in articol? Sa il intrebati pe el, pe CSM, etc?

  3. Ciudata aceasta cifra ca vechime in procuratura.
    De ce nu 15 ani, de ce nu 20 de ani?
    Oare nu s-a cerut intentionat pentru a-l bloca pe Pîrlog?

  4. 18 ani ca procuror ca sa ajungi in fruntea SIIJ! Cati ani are in magistratura Stan Mobilul de a ajuns la CCR?