G4Media.ro

Procurorii și judecătorii din Constanța protestează în semn de solidaritate cu colegii…

Procurorii și judecătorii din Constanța protestează în semn de solidaritate cu colegii din Bruxelles

Magistrații din Constanța au protestat joi în semn de solidaritate cu colegii lor de la Bruxelles. În pofida amenințărilor fără echivoc din timpul protestelor, aproximativ 40 de procurori și judecători constănțeni au fost alături de magistrații români care au mers la Bruxelles ca să ceară apărarea independenței justiției și a luptei anticorupție.

Procurori de la DNA și de la parchetele de pe lângă Judecătorie și Tribunal, alături de magistrați de la Curtea de Apel, Tribunal și Judecătorie au protestat în liniște la Constanța timp de jumătate de oră. Cei mai mulți dintre procurorii și judecătorii prezenți astăzi pe treptele instanței sunt tineri și au participat și la celelalte proteste ale magistraților.

Citește tot articolul pe Info Sud-Est

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

 1. Justitia este o putere in stat.
  Magistratii sa nu mai piarda vremea protestind pe treptele tribunalelor, ci sa actioneze in justitie grupul infractional organizat psd si cozile acestuia din justitie.
  Magistratii romani trebuie sa informeze UE ca Romania a fost capturata de un grup infractional organizat, care si-a infiltrat oameni in toate sectoarele.
  Mafia psd – alde
  – are judecatori corupti la CCR, care dau decizii aberante, in favoarea infractorilor,
  – are judecatori corupti la CSM, care sustin aberatiile guvernului si parlamentului si ii hartuiesc pe magistratii cinstiti, corecti, competenti, care ancheteaza sau ii judeca pe infractorii din mafie,
  – are judecatori corupti la ICCJ, la Curtile de Apel si la Judecatorii, care tergiverseaza la nesfirsit procesele infractorilor din mafie, ii achita, in ciuda probelor zdrobitoare prezentate de procurori, ii condamna cu suspendare, nu le confisca averile sau ii elibereaza anticipat pe cei condamnati de judecatorii corecti, competenti, incoruptibili si nesasntajabili.
  Magistratii din cele trei organizatii trebuie sa convoace Adunarile Generale, sa-i revoce pe sefii corupti ai Curtilor de Apel, sa-i revoce pe judecatorii corupti de la CSM, sa ceara in instanta desfiintarea Sectiei Speciale si pedepsirea likelelor care i-au hartuit si i-au terorizat pe magistratii corecti si cinstiti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.