G4Media.ro

Procurorii i-au interzis primarului din Mărășești – Vrancea să își exercite funcția

sursa foto: Vrancea24.ro

Procurorii i-au interzis primarului din Mărășești – Vrancea să își exercite funcția

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au luat o măsură fără precedent asupra primarului orașului Mărășești – i-au interzis să mai exercite funcția de ales, a declarat pentru G4Media procurorul-șef Nicu Pârcălăbescu.

În luna iulie, instanța a instituit măsura controlului judiciar pentru 60 de zile în cazul primarului orașului Mărășești, Valerică Chitic (PSD). Ulterior, în cursul zilei de miercuri, 24 august, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au decis să-i suspende lui Chitic dreptul de a-și exercita atribuțiile de primar.

Reamintim că procurorii vrânceni îl acuză pe Valerică Chitic de săvârșirea mai multor infracțiuni: folosirea funcției pentru favorizarea unei persoane, instigare la abuz în serviciu, delapidare, instigare la fals intelectual, instigare la folosirea, cu rea-credinţă, bunuri sau creditul de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect, constituirea unui grup infracțional organizat.

Publicitate electorală

Atribuțiile de primar ar putea fi exercitate de către viceprimarul Cătălin Arghire (tot membru PSD), fost șef al Poliției de Frontieră Vrancea.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Astea sunt infractiuni, „folosirea funcției pentru favorizarea unei persoane, instigare la abuz în serviciu, delapidare, instigare la fals intelectual, instigare la folosirea, cu rea-credinţă, bunuri sau creditul de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect, constituirea unui grup infracțional organizat” ? Sunt in ADN-ul oricarui pzdist , este prima lor natura , a doua este minciuna neaose , „in fals” – sa le citez inaintasa .

  2. Un ciumat roșu autentic🤢🤢🤢🤢🤢🤢