G4Media.ro

Procesul electoral suspendat în 22 de judeţe / Materialele electorale, păzite de…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Procesul electoral suspendat în 22 de judeţe / Materialele electorale, păzite de personalul Ministerului de Interne

Oficialii Poliţiei Române au anunţat, luni seară, că procesul electoral a fost suspendat în 22 de judeţe, iar procesele verbale, sacii cu voturi şi toate materialele electorale au fost predate şi sunt păzite de personal al Ministerului de Interne până la reluarea procedurilor în cursul zilei de marţi, transmite News.ro.

„La nivel naţional, în 22 de judeţe, avem situaţia în care, deşi s-au terminat numărătorile, numărătoarea voturilor a fost finalizată, s-a suspendat transportul voturilor către locaţiile birourilor electorale (…) Personalul MAI nu are acces în incinta în care sunt ţinute materiale electorale, în care sunt ţinute voturile, în care sunt ţinute procesele verbale sau celelalte materiale electorale”, au transmis, luni seară, oficialii Poliţiei Române.

Potrivit acestora, toate documentele care ţin de procesul electoral sunt depozitate, sunt predate pe bază de proces verbal structurilor MAI.

”Acea încăpere este sigilată, nimeni nu mai are acces în acea încăpere şi nici personalul MAI, bineînţeles, până a doua zi dimineaţă, până mâine dimineaţă, atunci când aceste locaţii vor fi predate de către personalul MAI către preşedinţi, bineînţeles tot pe bază de proces verbal”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române.

Anterior, mai multe birouri electorale anunţaseră suspendarea procesuluin electoral, după ce toţi cei implicaţi au stat mai bine de 40 de ore, în căldură şi fără odihnă, centralizarea nefiind finalizată.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...