G4Media.ro

Prinţul Harry a afirmat că are suficient material pentru a scrie un…

sursa foto: Facebook/ Prince Harry, Duke of Sussex

Prinţul Harry a afirmat că are suficient material pentru a scrie un nou volum de memorii şi că a ales să nu publice unele detalii pentru care fratele şi tatăl său nu l-ar fi iertat niciodată

Prinţul Harry afirmă că are suficient material pentru a scrie un alt volum de memorii şi a ales să nu publice unele detalii, deoarece era îngrijorat că tatăl şi fratele său nu l-ar ierta niciodată dacă ar fi făcute publice, relatează news.ro, conform The Guardian.

Într-un interviu pentru Daily Telegraph, Ducele de Sussex a mai spus că transcrierea iniţială pentru Spare / Rezervă avea o lungime de două ori mai mare decât cea finală şi că i-a fost greu să decidă ce să elimine.

O mare parte dintre detaliile care au fost în cele din urmă editate, a adăugat el, îi priveau atât pe tatăl său, cât şi pe fratele său.

„Primul draft a fost diferit”, a spus el în interviu. „Au fost 800 de pagini, iar acum s-a redus la 400 de pagini. Ar fi putut fi două cărţi. Şi cel mai greu a fost să elimin lucruri”.

El a adăugat: „Sunt unele lucruri care s-au întâmplat, în special între mine şi fratele meu şi, într-o oarecare măsură, între mine şi tatăl meu, pe care pur şi simplu nu vreau să le ştie lumea. Pentru că nu cred că m-ar ierta vreodată.”

The Guardian a fost primul care a dezvăluit detalii din memorii, inclusiv acuzaţia că Prinţul William l-ar fi atacat pe Harry în urma unei discuţii tensionate despre Meghan, ducesa de Sussex.

Palatul Kensington şi Palatul Buckingham au spus că nu vor comenta conţinutul cărţii.

Prinţul Harry vorbeşte şi despre ceea ce susţine că a fost o lipsă de sprijin faţă de el şi faţă de Meghan.

Ştirile despre materialul suplimentar ar putea provoca şi mai multă consternare pentru familia regală, comentează The Guardian.

Ducele a reiterat că nu a încercat să distrugă monarhia, ci să ajute la reformarea acesteia.

Referindu-se la copiii Prinţului William – George, nouă ani, Charlotte, şapte şi Louis, patru – Prinţul Harry a spus că cel puţin unul dintre copiii fratelui său va fi „de rezervă” şi că acest lucru îl „doare” şi „îngrijorează”.

„Nu este vorba despre încercarea de a ataca monarhia, ci despre încercarea de a-i salva de ei înşişi”, a adăugat el. „

El a sugerat că, în timp, familia regală i-ar putea mulţumi pentru că a vorbit atât de deschis despre trauma sa, relatează news.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Și pentru cele publicate crezi c-o să te ierte, nătărăule ? Cum sărăcia te-a putut prosti în halul ăsta diavolița aia de femeie ? Până să intre in familie toate erau bune și frumoase.

  • Este simplu sa dam cu pietre dar uitam ca nu a stiut sa controleze durerea pierderii mamei, si s-a razvratit prin bautura si alte prostii.
   Nu mi se pare wow sotia lui dar cred ca ar fi ok sa ne gandim la ce este bine pentru el. Momentan si sper sa ramana asa, are 2 copii, pare fericit. Daca pasa cuiva ce simte el si a avut un minim respect pentru Diana, ar trebui sa nu dam cu pietre. Este alegerea lui.

  • Un cârnat opărit ce povesteste cum nu s-a săturat la păpat „rahat” sub kilt-ul regal,
   continuă să „serveasca” sub fusta mu.la.trei …

 2. Prostanacu reloaded

 3. hai arata cat de natarai si inutili sunt monarhii….poate renunta lumea la voi

 4. asta isi porcaieste familia pentru o gura de Piz

 5. Mai scrie…cu atat mai repede cu atat mai bine. Dupa aia o sa iesi definitiv din lumina reflectoarelor, intrucat n-o sa mai fie nimeni interesat de voi.

  • Parca eduard il chema pe rege in al doilea razboi mondial. Nevoit sa fie rege pentru ca frate su pleca cu gagica. Si nu a fost o drama in istoria marii britanii, ba chiar nici in romania episodul cu lupeasca.

 6. Un cârnat opărit ce povesteste cum nu s-a săturat la păpat „rahat” sub kilt-ul regal,
  continuă să „serveasca” sub fusta mu.la.trei …