G4Media.ro

Prinţesa Bajrakitiyabha a Thailandei, potenţială moştenitoare a tronului, în continuare inconştientă din…

sursa foto: Captură video

Prinţesa Bajrakitiyabha a Thailandei, potenţială moştenitoare a tronului, în continuare inconştientă din cauza unor probleme cardiace/ I s-a făcut rău în timp ce îşi pregătea câinii pentru un concurs

Prinţesa Bajrakitiyabha a Thailandei este în continuare inconştientă, la mai bine de trei săptămâni de când a leşinat din cauza unei probleme cardiace, se arată într-o declaraţie a palatului referitoare la starea de sănătate a potenţialei moştenitoare a tronului, în vârstă de 44 de ani, relatează Reuters, citată de News.ro.

Cel mai mare copil al regelui thailandez Maha Vajiralongkorn şi-a pierdut cunoştinţa pe 15 decembrie, din cauza unei aritmii cardiace severe, rezultată din inflamaţia în urma unei infecţii cu micoplasmă, potrivit unui comunicat emis de palat sâmbătă seara.

„Starea generală a prinţesei este că rămâne inconştientă”, a spus palatul.

„Medicii continuă să furnizeze medicamente şi să folosească echipamente pentru a sprijini funcţiile inimii, plămânilor şi rinichilor, precum şi să utilizeze antibiotice în timp ce îi monitorizează îndeaproape starea”, se spune.

Prinţesa Bajarakitiyabha s-a simţit rău în timp ce îşi pregătea câinii pentru o competiţie din nord-estul provinciei Nakhon Ratchasima, unde a fost tratată iniţial, înainte de a fi dusă cu elicopterul la Bangkok.

Ea este unul dintre cei trei copii ai regelui Vajiralongkorn care au titluri formale, ceea ce o face eligibilă pentru tron în conformitate cu legea succesiunii palatului şi constituţia ţării.

Regele încă nu a desemnat oficial un moştenitor şi nu a existat nicio discuţie oficială cu privire la perspectiva ca prinţesa să preia tronul.

Prinţesa Bajarakitiyabha, de profesie avocat, cu diplome de master şi doctorat la Universitatea Cornell, a fost ambasador thailandez în Austria, Slovenia şi Slovacia şi a ocupat funcţii în biroul Procurorului General, Comandamentul Regal de Securitate şi a fpst ambasador thailandez la Comisia Naţiunilor Unite pentru Prevenirea Infracţinilor şi Justiţie Penală.

Ea s-a născut la 7 decembrie 1978. Mama ei este prima soţie a regelui, Prinţesa Soamsawali.

sursa: News.ro

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. cum ? nu se munceste de craciunul pe vechi? rublele nu ne spun ca e de la vaccin?

    • Este de la câinii pe care ii plimba când i s-a făcut rău, probabil ca au fugărit-o prea tare.
      In plus vaccinurile covid sunt doar pentru pro/stime…. regii, prințesele, împărații, etc. nu si-au făcut, așteaptă sa vadă efectele pe termen lung asupra supușilor.