G4Media.ro

Principalul suspect de asasinarea deputatului britanic David Amess cu 17 lovituri de…

Principalul suspect de asasinarea deputatului britanic David Amess cu 17 lovituri de cuțit – un tânăr de 25 de ani cu origini somaleze. Poliția suspectează că era radicalizat

Principalul suspect în asasinarea de vineri a deputatului britanic Sir David Amess este un tânăr cu origini somaleze, de 25 de ani, despre care Poliția are indicii că era un islamist radicalizat, anunță The Guardian și SkyNews.

Tânărul l-ar fi înjunghiat de 17 ori cu un cuțit pe Amess (69 de ani, tatăl a cinci copii) în timpul audienței obișnuite de vineri din circumscripția electorală, apoi a așteptat polițiștii să îl aresteze, au declarat martori ai tragediei.

Poliția a declarat evenimentul ”incident terorist” și caută acum detalii despre motivația presupusului asasin.

Sir David Amess, care reprezintă din partea Partidului Conservator circumscripția Southend West din comitatul Essex, pe coasta de sud est a Angliei, a fost înjunghiat vineri de mai multe ori în timpul audiențelor de deputat la o biserică metodistă în localitatea Leigh on Sea. (Sursa foto: Pixabay)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Ati lasat toate otrepele sa intre in tara…

  • Pai asta e politica neo-bolșevică in Europa si SUA, Gunoiere ! Ce faci ? Ii aplauzi pe Unchiul Vladimir sau pe Unchiul Xi, care nu vor sa primeasca migranții ?
   Esti acum de acord cu zidul construit de Trump si ciuruit de Bideu ? 😂

  • Trump nu a construit niciun zid, infectie mincinoasa ce esti.

  • muțatule ..
   …. poi nu mere nime bre la rusia …
   … n-au pă cine sa primeasca … nu le calca nime pragu … haha … nice n-au politica pă partea asta …
   …. nu le traba … haha ….la asa ospitalitate cu novichok ….
   …. nice la china nu stai mult … daca meri …

  • cifrele spun ca rusia are imigratie neta pozitiva, adica in rusia imigreaza oficial mai multi oameni decat emigreaza din rusia. cifrele imigratiei sunt cam la 4.7 milioane pe an.

 2. Exact ce comentam eu la știrea inițială când încă nu se anunțase decesul. Din păcate domnul Petru clej a binevoit sa nu publice comentariul respectiv. Trist. Nu cred ca asa se proceda pe vremea când lucra dansul la BBC.

 3. Încă o dovadă că ”Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești”.

 4. Jihadistul de import .. a asteptat fãrã nici o tresãrire politia britanicã,pentru cã : În închisorile din Anglia are conditii si mâncare de o sutã de ori mai bune decât în Somalia si majoritatea tãrilor de pe planetã,tot în închisorile britanice (Occidentale în general) sunt grupuri importante de musulmani magrebieni si orientali .. care îi protejeazã ca pe niste eroi/luptãtori împotriva crestinilor (infideli ptr ei) .. În America Latinã e atâta lume sãracã si dispusã sã lucreze în Occident .. dacã asta i scuza ptr islamizarea si importul de jihadism .. a „elitelor” Occidentale (f probabil corupte big time .. de petro dolarii bin Ladenilor)

 5. “Diversity is our strength.” You’ve heard it over and over again, and it seems simple enough. It doesn’t matter if it’s not true .

 6. ‘era un islamist radicalizat’
  Ete fleosc! Era islamist și atât.

 7. Calul troian va darama crestinismul si Europa!Moskei si burka.Copii, copiilor vostri va vor blestema si va vor renega pentru deciziile luate.Cum credeti ca o civilizatie de mii de ani o veti sa respecte valorile europene???

  • Zboară mașinile, lumea călătorește în spațiu, tu tot cu tunelurile dacice de sub marea neagra ești?! Vai de mama voastră, cu creștinismul cucului!

  • Băi piszdAlx, du-te bă-n islam sau alte țări cu alte religii și lasa-i pe creștini în pace!

 8. Bine ca a fost un politician si nu un cetatean oarecare de pe strada. In mod normal politicienii ar treui sa raspunda pentru deciziile pe care le iau, dar pana acum doar cetatenii nevinovati au murit pentru flatulatiile intelectuale ale politicienilor. Franta, UK, Germania, Suedia, Norvegia, Danemarca, Belgia s.a.m.d

  Cand „radicalizatii” ucid un civil nu mai e „atac impotriva democratiei”?