G4Media.ro

Primele acuzații de nereguli în comuna unde primarul PSD a fost acuzat…

Primele acuzații de nereguli în comuna unde primarul PSD a fost acuzat de presiuni: delegatul Alianței USR PLUS denunță cereri nejustificate pentru urna mobilă

Ciprian Mandici, delegatul Alianței USR PLUS, a denunțat printr-o plângere oficială o presupusă neregulă în comuna Botoșești Paia din județul Dolj: existența unor cereri nejustificată de utilizare a urnei mobile.

Acuzația vine pe fondul mărturiei de vineri a medicului Nicoleta Disea, de la dispensarul comunei, care a denunțat presiunile pe care le-a făcut asupra ei primarul Ion Moraru (PSD) pentru a elibera adeverințe medicale pentru zeci de oameni, pe baza cărora să se ducă la aceștia cu urna mobilă.

Delegatul Alianței USR PLUS a denunțat introducerea a cinci cereri pentru urna mobilă care fie nu au semnătură și parafă sau pe care scrie că persoanele respective sunt deplasabile. De asemenea, Ciprian Mandici a reclamat faptul că adeverințele medicale au două seturi de semnături, ale medicului de circumscripție și ale altei persoane.

”Prima problemă s-a rezolvat, în sensul că cele cinci cereri fără semnătura persoanei au fost eliminate din Sistemul informatic de monitorizare a prezenței la vot (SIMPV), dar a doua a rămas – sunt 32 de cereri cu dublă semnătură”, a declarat Cirpian Mandici pentru G4Media.ro.

Context

Medicul Nicoleta Disea, de la dispensarul comunei Botoșești Paia din județul Dolj, s-a plâns vineri de presiunile pe care le-a făcut asupra ei primarul Ion Moraru (PSD) pentru a elibera adeverințe medicale pentru zeci de oameni, pe baza cărora să se ducă la aceștia cu urna mobilă.

Disea a relatat pentru G4Media.ro cum, după ce a refuzat să dea curs solicitării primarului PSD deoarece pe listă se aflau persoane decedate, bolnave psihic sau perfect deplasabile, Moraru a înjurat-o și a amenințat-o că o dă afară din comună.

Foto: Ion Moraru, primarul comunei

Citește și: Mărturia unui medic despre presiunile unui primar PSD: Mi-a cerut adeverințe pentru urna mobilă, pe listă fiind morți, debili mintal, dar și persoane deplasabile. Am refuzat. M-a amenințat, a zis că mă distruge

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Vor să ducă urna la cimitir.

  2. doar cei de la USR+ verifica?

  3. Cei de la USR , se manifesta in stil propriu , adica circari si scandalagii .

  4. Oriunde sunt psdistii, e hotie, furt de voturi, golaneala

  5. NUMAI IESIND CAT MAI MULTI LA VOT, scursuri ca acesti primari rosii NU VOR AVEA SUCCES CU FURTUILE LOR JEGOASE.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.