G4Media.ro

Primarul Sectorului 5 îi somează pe constructori să înceapă lucrările de reabilitare…

Primarul Sectorului 5 îi somează pe constructori să înceapă lucrările de reabilitare termică la blocuri și școli

Primarul Sectorului 5 Cristian-Victor Piedone Popescu a semnat o dispoziție prin care Direcţia de Investiţii din cadrul Primărie să-i notifice pe toți constructorii care au contractat lucrări de reabilitare termică la blocurile şi şcolilor de pe raza sectorului. Constructorii vor fi somați să înceapă lucrările de reabilitare termică şi pentru a asigura personalul necesar, potrivit news.ro.

„Primăria Sectorului 5, în calitate de beneficiar, va apela la clauza prevăzută în contract prin care antreprenorul va despăgubi beneficiarul pentru orice daune, pierderi şi cheltuieli, inclusiv taxe legale, care rezultă din orice cerere privind executarea lucrărilor, dacă aceste lucrări nu vor începe la data de 25.01.2021, respectiv după trecerea perioadei de timp friguros (-12 grade) în care procesele umede nu se pot desfăşura şi execuţia acestor lucrări pe schele nu sunt permise”, arată un comunicat de presă al primăriei de sector. Edilul Sectorului 5 a anunţat că se poate ajunge şi la rezilierea contractelor între primărie şi constructori.

 

Sursa foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Eu știam ca problema e la recepție. Nimeni nu isi pune semnatura pentru ca apoi sunt buni de luat in vizor de catre DNA.
    Vanghelie nici acum nu a terminat procesul de acum 15 ani

  2. Sa REinceapa in unele cazuri,ca au mai lasat prin Rahova blocuri neterminate,a fost votul si dupa care au plecat.Pur si simplu au lasat blocuri neterminate.

  3. Ăsta nu a fost la pușcărie? Dar, altfel, ne văităm că nu avem nimic în țară….

  4. Mare atenție la avizele ISU sa nu fie falsificate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.