G4Media.ro

Primarul Sectorului 2 cere școlilor să decaleze orele astfel încât copiii să…

Primarul Sectorului 2 cere școlilor să decaleze orele astfel încât copiii să nu aibă pauze în același timp, iar clasele să fie aerisite la 20 de minute

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că toate unitățile de învățământ din sector pot fi redeschise în siguranță și cere școlilor să decaleze orele astfel încât copiii să nu aibă pauze în același timp, iar clasele să fie aerisite la fiecare 20 de minute.

„Am încredere că împreună putem redeschide școlile în siguranță. La Sectorul 2 toate unitățile de învățământ sunt pregătite conform cerințelor. Reîntoarcerea copiilor în bănci nu putea fi amânată. Nimeni nu ne poate spune azi când va dispărea cu totul pandemia. E clar că nu putem aștepta la nesfârșit pentru a ne relua viața. De luni funcționăm în scenariul galben. Copiii de grădiniță, ciclul primar, clasa a 8-a și a 12-a revin la școală. Avem aproape un an de când trăim cu acest virus. Cunoaștem riscurile și efectele măsurilor. Suntem oricând pregătiți să ne adaptăm dacă circumstanțele o vor cere”, a scris Radu Mihaiu.

Primarul Sectorului 2 mai precizează că, deși nu se află printre recomandările oficiale, a rugat școlile din Sectorul 2 să implementeze două măsuri suplimentare:

1. decalarea orelor astfel încât nu toți copiii să aibă pauză în același timp
2. aerisirea la fiecare douăzeci de minute.

Citește și

BREAKING Se redeschid școlile din 8 februarie. Copiii merg la cursuri în funcție de rata de infectare din localitate, pe trei scenarii. În București vor merge la școală doar copiii de grădiniță, din clasele 1-4, clasa 8 și clasa 12

sursa foto: Inspectoratul Școlar al Municipiului București/Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. nu mai bine să tină geamurile deschise …ce e aia aerisire la 20 min??? …si la ce aglomeratie e in scolile din Bucuresti cum sa fie orele decalate??? dacă acelasi profesor intra de la o clasa la alta cum pot fi făcute orele??? asta nu gandeste nici cât pisica mea.

  2. Rog ca sa cerceteze numarul de elevi repartizati sa se spele pe miini , in fiecare scoala, la chiuvetele existente in fiecare scolala.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.