G4Media.ro

Primarul Sectorului 2 a făcut plângere penală la DNA împotriva fostului viceprimar…

Sursa Foto: Facebook/ Dan Cristian Popescu

Primarul Sectorului 2 a făcut plângere penală la DNA împotriva fostului viceprimar Dan Cristian Popescu

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 din București (USR), a anunțat luni că am trimis la DNA o plângere penală împotriva fostului viceprimar Dan Cristian Popescu.

”Sesizarea are la bază un raport al corpului de control care spune că, în mod abuziv, a făcut presiuni asupra aparatului de specialitate să demoleze ilegal panourile publicitare ale concurenţilor domniei sale”, a scris Mihaiu pe Facebook.

”Iată cum, într-un mod simplu, “Profu de mate” a demonstrat cum se pot înmulţi zerourile. Sunt convins că DNA va înţelege demonstraţia”, a mai spus primarul.

Reamintim că numele lui Dan Cristian Popescu a fost vehiculat constant ca presupus acționar din umbră al companiei de panotaj publicitar Euromedia.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

9 comentarii

 1. Si la DNA tot politistii judiciari fac cercetarea, sub atenta indrumare a procurorului?

  Caci atunci, la partea cu matematica, nu stiu ce sa zic … De ce credeti ca dureaza atat de mult dosarele, chiar si cele banale, cu toata buna intentie declarata a tuturor? Aritmetica nu e chiar pentru oricine. 💡

 2. Si la DN A tot pol itistii judiciari fac cercetarea, sub atenta indrumare a pro curorului?

  Caci atunci, la partea cu mate matica, nu stiu ce sa zic … De ce credeti ca dureaza atat de mult dos arele, chiar si cele banale, cu toata buna inten tie dec larata a tuturor? Aritmetica nu e chiar pentru ori cine. 💡

 3. Sektorlu Doy ş-un Sfert la Klanul Ziditorilor Interesul Naţional Jeneralu’ Yzmană, Degeneralu’ Honţaru-Şmenaru, Pandelemanele şi Dan Ioan Popescu deghizat în Dan Cristian Popescu pentru că P$D=PeNaLe=UNPR=PCR. 👍

 4. Altceva din sectorul 2, nimic? Corpuri de control, care să se plimbe prin sector, nu sunt? Să măsoare temperatura apei la intrarea în blocuri, să se uite la trotuarele pline de mașini pe unde nu ai unde împinge un cărucior de copii, să vadă cum arată așa zisele spații verzi, să audă noaptea ce gălăgie este pe unele străzi fără ca poliția să intervină nici dacă este chemată.

 5. Sectorul doi arata ca Ferentari de acum 15 ani. De panouri ne doare ca in rest in DOI e ca in Las Vegas.

 6. Papagalului Păcălici îi tremură izmenele că peste 1an și ceva Cristi îi va lua locul,și-i v-a demasca toate potlogariile făcute. Cât a fost vice,Cristi Popescu chiar a făcut ceva ptr.Sectorul 2. El o sa fie viitorul primar. Să trăiască!

 7. Stau in sectorul 2 zona centrală Este mai rău decât era în cartierul Militari de unde am plecat Străzi aglomerate fara sensuri unice zona tineri zgomot gălăgie mizeria pe străzi lipsa spații verzi magazine murdare cu alimente necomestibile câini on curți care latră toata noaptea plimbări pe străzi fara a se curata in urma lor absenta pe străzi a poliției comunitare care are 3 de ce ce nu fac nimic doar ameninta locuitorii cu amenzi uitând că sunt plătite din banii nostri

 8. Bună dimineața!Stau in sec2 atita mizerie nu cred,că mai exista in alt sector plus aglomeratia soselelor mai ales acum cind se lucreaza la doamna ghica pina in 2024 va fi gata podul?