G4Media.ro

Primarul PNL al Constanței, Vergil Chițac, vrea să cumpere cu 22,5 milioane…

sursa foto: Captură Geoportal

Primarul PNL al Constanței, Vergil Chițac, vrea să cumpere cu 22,5 milioane de lei un teren retrocedat de Radu Mazăre unui om de afaceri/ Primăria a redobândit deja terenul printr-o decizie judecătorească, în primă instanță/ Proprietarul terenului, condamnat cu fostul primar PSD

Primarul PNL al Constanței, Vergil Chițac, vrea să cumpere cu 22,5 milioane de lei un teren retrocedat de fostul primar PSD Radu Mazăre unui om de afaceri din Constanța, transmite Info Sud-Est. Doar că terenul a fost deja redobândit de primărie printr-o decizie judecătorească din decembrie 2023 (în primă instanță).

Proprietarul terenului, Georgică Giurgiucanu, a fost condamnat în Dosarul Retrocedărilor împreună cu fostul primar Radu Mazăre și alți 31 de inculpați.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Cine? Amiralul Chitac????? O bagatela, 22.5 milioane…..

  2. Și uite așa ,se răscumpăra terenuri date in privat de către mafioții de ieri pe bani publici,adică de pe urma supraimpozitarii săracilor .Ah,marile tunuri ale Constanței …

  3. Să se miște dreaq mai repede Amiralul să nu dea justiția (așa oarba și ciungă cum e ea în România) o definitivă, ca se duce naibii bunătate de parandărăt. Și când te gândești că la terenul ăsta au muncit și oamenii ăia – Răducu și gașca lui – ar fi mare păcat să ajungă înapoi la Primărie pe gratis.