G4Media.ro

Primarul Nicușor Dan: Pasajul Doamna Ghica va fi gata la sfârșitul anului…

Primarul Nicușor Dan: Pasajul Doamna Ghica va fi gata la sfârșitul anului viitor

Primarul General al Capitalei Nicușor Dan a anunțat vineri că Pasajul Doamna Ghica va fi gata la finalul anului viitor. Pasajul suprateran este cel mai important proiect de infrastructură rutieră pe care îl derulează Primăria Generală.

„Primăria Sectorului 2 pune 30 de milioane de lei și avem perspectiva să terminăm această lucrare. În această toamnă vom reuși să avem două benzi pe sens. Vom reveni la ce era înainte ca acest șantier să fie pornit: să avem 2 benzi pe sens pe toate laturile acestei intersecții. Procedura de achiziție a tablierului a fost declanșată, o să îl avem în primăvara anului viitor. La sfârșotul anului viitor o să avem întreaga lucrare terminată”, a declarat Nicușor Dan, în cadrul unei vizite pe șantierul pasajului din Sectorul 2.

La începutul lunii iulie, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că lucrările pentru construirea Pasajului superateran de la intersecţia Doamna Ghica din Bucureşti se reiau, după o pauză de peste o jumătate de an.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Pasajul ăsta nu va fi terminat în mandatul lui Nimicușor.
  Cine se iluzioneaza că va circula pe pasaj înainte de 2025 e un optimist incurabil 🙂

 2. Fara roti, scripeti si unelte din fier egiptenii au construit marea piramida in cam 20 de ani.
  Dupa 4500 de ani, un biet pasaj nu poate fi construit intr-un an!

 3. Nocusor, daca il termini conform proiectului actual, e frectie la picior de lemn…nu baga bani acum, reproiecteaza, daca nu duci tramvaiul pe sus, degeaba, va fi inutil…si vezi ce faci cu ala de la Ciurel, daca nu il legi de A1, e un simplu mod de a face stanga la Ciurel, pentru asta era suficient un giratoriu…iar strapungerea Dudesti, daca nu continui 5 km de drum, e un pasaj inutil, si pasajul din spatele pietei Delfinului, rezolva dracu legatura cu sos Pantelimon…si vorbeste cu Ciucu, ala de la 6, singurul primar de sectir care e de partea ta…ai o cale ferata industriala, taie sect 6 pe jumate, incepe dracu un proiect pe ea…daca cauti in dosarele primariei, gasesti proiectul de regenerare urbana de pe aliniamentul ei, sectorul 6 va fi recunoscator, dar rezolvi si ceva prin 5 si 4, Piedone si Baluta o sa-ti manance din palma….Succes Nicusor, mai ales in lupta cu UM+

  • Dorele, chestia cu calea ferata industriala e cea mai mare neghiobie a lui Nimikusor. In rest, de acord cu tine.

  • Pasajul daca nu va include liniile de tramvai asa cum era proiectul inseamna ca orasul nu mai este pentru transportul public ci pentru cei cu masini. Una spunem si alta facem.

 4. Inceput de Firea terminat de Pitagora asta peste 3 ani.
  Voi bucurestenii il meritati.

 5. O rușine pt noi locuitori sect 2.,ne chinuim ca prosti cu circulația și pe Nicușor îl doare în papuci.
  Cred ca acest mic pasaj v-a fi gata în anul 2100

 6. 3 ani un căcat de pasaj! Nicusoare, ești normal la cap?!

 7. Lasa ma ca sigur il va termina următorul primar….l ati votat atunci rabdati si gura mica……despre ciurel a spus clar ca este un proiect prost și nu îl continua…..daca Ceasca facand acest proiect este unul prost eu ma fac popa…..na, ca nu ar fi mai profitabil…..pasajul ciurel teoretic trebuia sa lege A1 de A2 pe splai care se transforma în autostrada……”visele ne chinuiau”….mai cautati si voi…….acest proiect se va termina doar dacă îl înviem pe ala…..a fost intr un fel inceput de Oprescu dar blocat 10 ani de unul care are vila la piciorul podului (sa ne lumineze un pic Nenea Nicusor ca știe foarte bine povestea)…..sa trăiți bine.