G4Media.ro

Primarul liberal al orașului Cisnădie (Sibiu) vine cu căști la ședințele de…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Primarul liberal al orașului Cisnădie (Sibiu) vine cu căști la ședințele de consiliu local / ”Voi sta la ședințe numai cu căștile pe urechi cât vorbesc cei de la USR, să nu mă mai supăr”

Tensiunile din Consiliul local Cisnădie între opoziția reprezentată de consilierii USR, în special, și primarul Gheorghe Huja au dus derularea ședințelor deliberativului local la un alt nivel, relatează Turnul Sfatului.

Primarul vine la ședințe cu căști audio, pe care le folosește ori de câte ori iau cuvântul reprezentanții USR. Astfel spune că nu îi mai aude și nu se mai enervează. „Nu văd o ieșire din acest impas”, este de părere Elena-Andreea Zîmța, consilier local din partea USR.
Primarul Gheorghe Huja a început să utilizeze căștile audio începând cu ședința extraordinară a Consiliului local Cisnădie care a avut loc marți. Din cele patru puncte de pe ordinea de zi, două fac subiectul unor discuții în contradictoriu între reprezentanții USR și majoritatea care îl susține pe Gheorghe Huja: este vorba de vânzarea a 140 de terenuri de pe strada Lungă pentru construirea de case și de proiectul atribuirii a 34 de terenuri pentru tineri, în vederea construirii de locuințe.

„Eu, cât voi sta la ședințe, numai cu căștile pe urechi voi sta cât vorbesc cei de la USR, să nu mă mai supăr. Asemenea oameni nu am văzut: la orice se propune din partea primarului, ei se împotrivesc. Atâția nervi cât îmi fac oamenii aceștia, nu am văzut”, a declarat Huja.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. e mai usor de furat cu PeeeSeeeDeee, nu? aia nu pun intrebari .. doare adevarul de la USR? prea multe intrebari incomode de la USR?

 2. Da-ti demisia daca nu esti capabil sa intretii un dialog cu opozitia. Te mai numesti liberal, ce ironie ?!

 3. Ei bine, tocmai de asta este atacat permanent USR, chiar daca apare abia pe locul al treilea in sondaje… deranjează, ii “supără” pe cei ajunși in funcții publice cu sprijinul cleptocrației.

 4. Nu poate fura in liniste si il supara extrem de tare lucrul asta :))))) asa ceva

 5. Asculta manele

 6. Stați puțin!
  Cum adică „opoziția reprezentată de consilierii USR“? Nu erau pe „modul avion“, dle Tăpălagă?
  De ce are nevoie primarul de căști, dacă USR tace?

  • USR deranjează. Sper să-i deranjeze pe atât de mulți dintre noi, încât să dăm cu ștampila pe ei. De 4 ori.