G4Media.ro

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a distribuit un spot de promovare făcut…

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a distribuit un spot de promovare făcut cu elevi în clasă, înainte de începerea școlilor

În prima zi de școală, când izbucnea scandalul fotografiilor cu Gabriela Firea și Florentin Pandele făcute în clasa copiilor lor, deși este interzis accesul părinților în școli, primarul din Voluntari a distribuit pe contul propriu de Facebook și un clip de promovare, în care el apare tot într-o sală de clasă, împărțind tablete unor elevi, după cum semnalează Buletin.de/Bucuresti. Clipul, în care primarul Pandele apare alături de copii, în sala de clasă, a fost făcut înaintea începerii școlii, el fiind publicat inițial pe site-ul primăriei Voluntari sâmbătă, 12 septembrie.

În clipul de promovare, ambalajele tabletelor împărțite elevilor sunt marcate cu însemnele Instituției Primarului orașului Voluntari și cu numele primarului-candidat în actualele alegeri locale. Acesta apare pe alocuri, în clip, apropiindu-se la mai puțin de un metru de elevi, când se plimbă printre bănci. Clipul nu precizează ce căutau elevii în clasă, într-o filmare datând dinaintea începerii școlilor.

Legea Educației Naționale interzice activifățile politice în școli. Potrivit art. 7:

“(1) În unitățile, în instituțiile de învățământ și în toate spațiile destinate educației și formării profesionale sunt interzise activitățile care încalcă normele de moralitate și orice activități care pot pune în pericol sănătatea și integritatea fizică sau psihică a copiilor și a tinerilor, respectiv a personalului didactic, didactic auxiliar și nedidactic, precum și activitățile de natură politică și prozelitismul religios.”

Citește articolul complet pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. o tara in care institutiile nu reactioneaza decat cand explodeaza mamaliga nu este o tara,e doar un teritoriu administrat.Perioada fanariota este cel mai bun sinonim cu ce se intampla acum.
    maimutzoiul asta trebuia invitat la politie si dosar penal pt zadarnicirea combaterii epidemiei.
    Iar parintii copiilor alti maimutzoi care isi folosesc copii pe post de portofel…
    mi-e scarba …dar asta e tara pe care si-o doresc spargatorii de seminte si ascultatorii de manele plus pupatorii de cruci.

  2. Compatimesc persoanele , care aproape fac orice , ptr. a castiga un alt mandat, semn ca le-a mers bine ca primari.

  3. Imi pare rau ,ca nu locuesc in Voluntari.In ziua votului ,la ora opt si o secunda ,votam impotriva acestui nemernic .