G4Media.ro

Primarul din Suceava, oraș lovit dur de epidemie: Municipiul se află în…

Primarul din Suceava, oraș lovit dur de epidemie: Municipiul se află în scenariul verde, în care toți copiii merg la școală

Municipiul Suceava se încadrează, în prezent, în scenariul verde, în care toți copiii vor merge la școală, a declarat miercuri primarul Ion Lungu, citat de Agerpres. Orașul a fost, în primăvară, cel mai mare focar de coronavirus din țară și s-a aflat, atunci, în carantină timp de mai bine de o lună.

Primarul a spus, potrivit sursei citate, că în această perioadă va discuta cu directorii de şcoli şi cu profesorii pentru a identifica spaţii suplimentare pentru organizarea procesului de învăţământ în siguranţă pentru elevi şi cadre didactice, ţinând cont de regulile impuse în contextul evoluţiei infecţiilor cu noul coronavirus.

Când a ieșit din carantină, sub presiune politică, la mijlocul lunii mai, Suceava avea în continuare cel mai mare număr de infectați din țară. Județul Suceava a ajuns pe locul 2 din punct de vedere al numărului de infectări abia la mijlocul lunii iulie, când a fost depășit de București.

Citește tot articolul pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Foarte bine inconstientilor! Mergeți si vă umpleti de covid! Si vedeți voi după.

  2. Dupa ce vor fi omorâte de virus si sistem toate persoanele vulnerabile, vor ramane cei mai puțin sensibili, care vor supraviețui si vor avea simptome din ce in ce mai usoare. Asa o sa se stinga epidemia.

  3. E normal. In momentul de față Suceava are printre cele mai puține cazuri active din țară. Drept dovadă nici Germania nu a inclus județul Suceava pe lista zonelor roșii din Romania ( deși a inclus alte 17 județe).