G4Media.ro

Primarul din Sângeorz Băi care și-a umilit fetița susține că a câștigat…

Primarul din Sângeorz Băi care și-a umilit fetița susține că a câștigat un nou mandat și sărbătorește cu artificii și sute de oameni

Primarul din Sângeorz Băi care și-a umilit fetița, Traian Ogâgău, susține că a câștigat un nou mandat și sărbătorește cu artificii și sute de oameni în stradă.

El a transmis live pe Facebook petrecerea pentru câștigarea unui nou mandat, cu muzică, focuri de artificii și sute de susținători.

Organizația locală PNL din Sângeorz Băi a continuat să îl susțină la alegerile locale pe Traian Ogâgău, primarul exclus din PNL după două condamnări în primă instanță și care a fost surprins în timp ce își umilea fetița.

Context. Traian Ogâgău este primarul orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie. El a fost membru PNL, dar a fost exclus în martie, după prima condamnare. Un video în care acesta își umilește fiica minoră, ținând-o la perete, în genunchi, dezbrăcată și cu mâinile ridicate, a fost dat publicității săptămâna trecută. El e susținut însă de organizația locală PNL, care nu arre candidat propriu la primărie.

El are deja două condamnări la activ, ambele în primă instanță, în urma cărora a fost exclus din PNL în martie 2020. Prima sentință a venit în februarie 2020, când Judecătoria Năsăud l-a condamnat la un an de închisoare pentru favorizarea unor persoane. Magistrații i-au interzis și dreptul de a fi ales timp de trei ani. El e acuzat de procurori că, în calitate de primar al orașului Sângeorz-Băi, i-a închiriat ilegal tatălui său un teren al Primăriei pe o sumă derizorie. A doua condamnare a venit în luna iulie 2020, când Judecătoria Năsăud a pronunțat în primă instanța o sentință de un an de închisoare cu suspendare. Ogâgău a refuzat să fie testat pentru a i se determina alcoolemia în timpul unui control în trafic chiar în orașul pe care îl conduce ca primar.

Sursa foto: captură video

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Acesta este poporul roman, cat timp poti vota un astfel de jeg inseamna ca esti exact ca el, cine se aseamana se aduna! O imensa rusine pentru acei votanti.

  2. Mai trist e ca nu au candidati. Au eviscerat tara asta, au secat-o, au facut-o terci, apoi, giftuiti si imputiti, nu au mai putut nici ei, ca sunt niste porci fara resurse. SI nu mai e nimeni. AR mai sustine pe cineva, dar cine naibii sa fi ramas in sangearz bai in ultimii 30 ani sis a nu fie un pedofil psihopat? Asta, primaru lu peste , care e doar psihopat… tara lu peste. SPer sa ne anexeze americanii. Sau Tadjikistanezii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.