G4Media.ro

Primarul din Herson anunță că locuitorii au alungat trupele ruse din centrul…

Foto: Captură video

Primarul din Herson anunță că locuitorii au alungat trupele ruse din centrul orașului / ”Herson, ești cel mai tare!”

Pentru a doua zi consecutiv, locuitorii din orașul Herson au ieșit în stradă în sprijinul autorităților ucrainene și împotriva trupelor ruse.

În urma demonstraților de astăzi, locuitorii orașului se pare că i-au determinat pe militarii ruși să părăsească orașul, anunță agenția de presă ucraineană UUN.

”Herson, ești cel mai tare! Vorbesc despre acești oameni din piață și despre reacția lor. Sunt mândru de voi. Herson este Ucraina! Nu pot nici să interzic mitingurile și nici să le permit oamenilor să se organizeze”, a scris Igor Kolykhayev.

Primarul a mai spus că ocupanții ruși nu permit organizarea unui coridor verde pentru ieșirea cetățenilor din orașul încercuit de trupe.

Foto: Captură video

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. daca trupele au parasit orasul dar sunt in afara lui(incercuit) sa nu urmeze un covor de bombe.
    primarul ar trebui sa indemne oamenii sa se adaposteasca, preventiv,ca poate rusul se pregateste sa foloseasca artileria ca sa sparga solidaritatea si rezistenta locuitorilor.

  2. barbati au fugit cu totii din tara, dar puradeii si balanbustele sunt scoase in fata.

  3. Uită cum lucrează propaganda rusă. Soldații ruși s-au retras în fața unei manifestații pașnice a locuitorilor din Herson.

    • Bai vita putinista,de la 5 km soldatul rus nu are emotii sa bombardeze o zona rezidentiala,dar fata in fata cu oameni chiar si spalatul pe creier mujic are o retinere sa ucida cu sange rece. Aici poate sa se de Putin cu cwurul de pamant ca nu are ce face,poate sa il trimita pe Kadîrov.