G4Media.ro

Primarul din Crevedia și-a mărit salariul, la trei luni după explozia depozitului…

Foto: Petre Florin / Facebook

Primarul din Crevedia și-a mărit salariul, la trei luni după explozia depozitului de GPL. El a fost acuzat că nu a luat nici o măsură pentru închiderea depozitului ilegal

Consilierii locali din Crevedia (Dâmbovița) au aprobat prin vot majorarea salariilor angajaților din primărie, a indemnizației consilierilor și primarului, la propunerea primarului PSD Florin Petre, scrie publicația locală ExpresuldeBuftea.

Ca urmare a votului, primarul va primi o indemnizație brută de 16.500 lei pe lună, viceprimarul – 13.200 lei, secretarul general – 11.500 lei, iar unii angajati, în funcție de vechime, pot ajunge și la 10.000 lei.

Primarul din localitatea devastată de explozia unui depozit ilegal de GPL consideră că angajații din primăria Crevedia ar fi discriminați din punct de vedere salarial față de orașe și instituțiile centrale.

Tot la propunerea primarului, consilierii locali au votat pentru a desființa compartimentului de mediu. Astfel, la Primăria Crevedia nu mai are cine să răspundă pentru poluare și gunoaie, problemele majore ale comunității, potrivit sursei citate.

Context. Petre Florin, primarul PSD din Crevedia, acuzat că nu ar fi luat nici o măsură pentru închidrea depozitului ilegal de GPL care a explodat sâmbătă, a fost condamnat penal în 2016 pentru că a tăinuit un furt. El a recunoscut fapta, potrivit motivării, iar Judecătoria Răcari l-a condamnat în 2016 la un an de închisoare cu amânarea executării pedepsei.

Culmea e că el a fost ales primar la alegerile locale din luna mai 2016, deși el fusese condamnat penal încă din februarie 2016. El a fost ales primar în 2016 din partea UNPR, iar în 2020 din partea PSD.

La acel moment, Petre Florin era viceprimarul comunei Crevedia. Ulterior, el a ajuns primar și este acum la al doilea mandat.

Petre Florin a fost propulsat și susținut în funcție de influenți lideri PSD precum Adrian Țuțuianu și Rovana Plumb, potrivit informațiilor G4Media.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Bonus de performanta pentru statul degeaba.

  2. exemplele sunt asa de multe, ca mi-am pierdut speranta ca romanii au creier , au ars oameni de vii in spitale si multi intr-o perioada scurta, si bebelusi chiar de vii, nu mai zic de colectiv, au fost accidente cu microbuze supra pline fara itp, explozia asta de la crevedia, scandalul dezinfectantilor hexipharma, poduri daramate, accidente din cauza infrasctructurii , infractori eliberati de justitie, legi pentru infractori , disctrugerea cailor ferate, a industriei, privatizari dubioase, emigratia creierelor , a oamneilor muncitor e cea mai mare din TOATA LUMEA PE TIMP DE PACE, TOTI cunoastem cel putin o persoana/familie sa fi plecat afara dintre cunostinte / rude , oameni capabili, harnici … nu stiu ce s-ar mai putea intampla sa nu mai iasa nenorocitii astai de la PSDNLUDMR, sa urneasca neuronul voatntilor sa gandeasca ca mergem pe panta descendenta