G4Media.ro

Primarul Braşovului anunţă licitaţie pentru închiderea unei rampe de gunoi. Locul va…

Sursa foto: Facebook / Allen Coliban

Primarul Braşovului anunţă licitaţie pentru închiderea unei rampe de gunoi. Locul va fi transformat în zonă verde

Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, anunţă că rampa de deşeuri din zona Timiş-Triaj va fi închisă definitiv până la finalul anului viitor, iar locul va deveni zonă verde. Edilul anunţă licitaţie pentru atribuirea contractului aferent lucrărilor de închidere a rampei, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 10 ianuarie 2023, relatează News.ro.

„În ultimii 10 ani s-a tot vorbit despre închiderea rampei de deşeuri industriale de la Timiş-Triaj. Doar s-a vorbit, pentru că lucruri concrete am făcut doar în ultimii doi ani. Am ajuns acum în etapa de licitaţie a lucrărilor de închidere a rampei şi de înfiinţare a unei zone verzi de agrement. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 10 ianuarie 2023”, a anunţat, joi, pe Facebook, Allen Coliban.

Conform acestuia, închiderea definitivă a rampei ar urma să fie finalizată până la 31 decembrie 2023, în timp ce amenajarea unei zone verzi de agrement pe cele câteva zeci de hectare, ar trebui să fie gata până în 2024.

„Faptul că Braşovul a ajuns pe lista neagră a Uniunii Europene, în 2018, pentru că nu a închis la timp rampele de deşeuri neconforme nu ne face cinste. Vrem să finalizăm cât mai repede procedurile de licitaţie şi să semnăm contractul pentru această lucrare importantă pentru Braşov”, a adăugat Coliban.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...