G4Media.ro

Primarul Aradului susține că nu va mări salariul nici pentru el, nici…

sursa foto: Facebook/ Primaria Arad

Primarul Aradului susține că nu va mări salariul nici pentru el, nici pentru viceprimari: ”Este o perioadă în care trebuie să fim mai chibzuiţi cu banul public”

Primarul municipiului Arad, Călin Bibart, a anunţat, miercuri, că nu va aplica nicio mărire de salarii pentru el şi viceprimari, afirmând că „este o perioadă în care trebuie să fim mai chibzuiţi cu banul public”.

Primarul a spus că în loc de suplimentarea bugetului de salarii, ca să poată opera orice majorare, a preferat să ia 5.000.000 de lei de la capitolul salarii, printr-o rectificare bugetară, pentru a da aceşti bani Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

„După cum aţi văzut, am luat de la salarii, nu am mărit. (…) Refuz să semnez majorarea salariilor pentru mine şi pentru colegii viceprimari. Este o perioadă în care trebuie să fim mai chibzuiţi cu banul public şi nu cred că este cazul să facem astfel de cheltuieli suplimentare”, a afirmat edilul.

El a precizat pentru AGERPRES că deocamdată nu ia în calcul majorarea salariilor conducerii Primăriei în 2023.

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul de aprobare a OUG 115/2022, aprobând un amendament care prevede creşterea salariilor pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene şi a personalului din aparatul de lucru al primăriilor.

sursa: Agerpres.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Banditi bolșevici multi, oameni putini … 😂😂😂

  2. OK, dar nici la sutele de lacuste PSD-PNL din subordine – asa-zisii functionari publici, angajati pe pile politice sau de rudenie – nu le creste veniturile (salarii+alte beneficii)? N-as prea crede!