G4Media.ro

Primarii Bucureștiului și Constanței, ședință vineri la guvern cu miniștrii care gestionează…

Primarii Bucureștiului și Constanței, ședință vineri la guvern cu miniștrii care gestionează marile bugete

Primarii Bucureștiului și Constanței, ședință vineri la guvern cu premierul și miniștrii care gestionează marile bugete, potrivit unui anunț al executivului.

Cei doi primari, Nicușor Dan și Vergil Chițac, vor discuta de la ora 11.00 cu ministrul Finanțelor – Adrian Câciu, ministrul Dezvoltării –
Attila Cseke și ministrul Energiei – Virgil Popescu.

Întâlnirea are loc pe fondul creșterii prețurilor la energie, care face ca unele orașe să nu poată susține acest serviciu. (Foto: G4Media)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Am votat cu Nicușor dar am o mare neclaritate: de ce pe vremea lui Firea erau bani și acum nu mai sunt? Nu vad decât o singură explicație: ai noștri fură mai mult!

  • Pentru ca e imposibil ca banii ce erau sa fi fost cheltuiti si acum sa nu mai fie, nu? Nicusor a explicat clar: nu sunt bani din cauza datoriilor lasate de Firea. Ma indoiesc ca ai votat cu el daca nici declaratiile lui nu le asculti.

  • @Îmi_pasă

   E clar că nu ai auzit de ce e ăla „buget”! Dar ce mă mir? Crezi toate minciunile politicienilor! Eu văd că Bucureștiul meu iubit e într-un hal de mizerie și distrugere cum n-a mai fost niciodată! Mie mi se pare că am luat o mare păcăleală cu ăștia. Furau și psd-eii dar după ăștia e prăpăd!
   Datorii…. Vrăjeală!!! Ca aia că de a doua zi o să avem căldură și apă caldă în exces. Ce dracu, doar nu s-au spart toate țevile a doua zi după ce nu a mai fost Firea primar!

 2. 400 milioane euro ( fara TVA ) sunt in Trezoreria Pandele Bank SA, in Capitala Principatului Voluntari. Decat zic.

 3. Fără supărare, până la urmă vor primi de la Guvern subvențiile solicitate.Acum întreb și eu cu ce îl „încălzește” pe unul care locuiește într-un orășel unde rețeaua de termoficare este dezafectată de 30 de ani și din taxele plătite de el se face subvenționarea?

 4. – Nu avem flota pentru câți amirali avem…
  – Nu avem armate pentru câți generali avem…
  Atunci, ii facem primari și prim-ministri…

 5. 2 habarnisti se intalnesc cu alti habarnisti

 6. pentru deștepții cu apa caldă… fierea: 4 ani jumate de mandat… investiții în termie (băăă, nu subvenții) – 15 milioane euro… concerte și luminițe – 75 milioane euro… înțelegeți… hai, puneți mâna pă almanahele lu vanghele…