G4Media.ro

Primăria Sectorului 5 își suspendă activitatea cu publicul până pe 7 decembrie,…

Primăria Sectorului 5 își suspendă activitatea cu publicul până pe 7 decembrie, ca urmare a apariției unor noi cazuri de infectare cu Covid/ Cununiile civile programate în această perioadă vor fi oficiate, dar într-un cadru restrâns, de cel mult 6 persoane

Primăria Sectorului 5 își suspendă activitatea cu publicul începând de miercuri, 25 noiembrie, până pe 7 decembrie (inclusiv), din cauza apariției unor noi cazuri de infectare cu Covid în rândul angajaților, iar şedinţa de consiliu din data de 26 noiembrie se va amâna pentru 2 decembrie, secretarul general al Primăriei şi unii directori fiind confirmaţi cu noul coronavirus, anunță instituția printr-un comunicat de presă.

Singurele activități deschise vor fi cele ale Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor pentru eliberarea certificatelor de naştere sau deces, cu respectarea strică a normelor sanitare în vigoare, precizează Primăria Sectorului 5.

„Menţionăm că se vor oficia şi cununiile civile programate în această perioadă, dar într-un cadru mult mai restrâns (cel mult 6 persoane). Starea Civilă din cadrul Primăriei Sectorului 5 are o intrare separată de restul clădirii”, se mai arată în comunicat.

Toate spaţiile din clădirea Primăriei urmează să fie dezinfectate de o firmă specializată. Personalul care a intrat în contact direct cu angajaţii infectaţi a fost testat şi va rămâne acasă până la primirea rezultatului. „Dacă acesta va fi negativ, angajaţii vor reveni la locul de muncă”, precizează Primăria.

sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. nici primaria asta nu are vice-primar?
    sau il asteapta Florea… sa se hotarasca daca vrea consilier sau parlamentar de Bucuresti.
    ce obositi. nu mai scapam de ei.
    Oricum dupa 7 scapam de Piedone

  2. 6 persoane max: nașii și cele două perechi de părinți. Se renunță la miri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.