G4Media.ro

Primăria Craiova cumpără peste 143 de km de garduri pentru a proteja…

Sursa foto: Pixabay

Primăria Craiova cumpără peste 143 de km de garduri pentru a proteja spațiile verzi. Se vor cheltui 12,8 milioane de lei fără TVA

Primăria Craiova cumpără 143 de km de gard bordurat şi gard ornamental pentru împrejmuirea spaţiilor verzi din ora, anunță Gazeta de Sud.

Administraţia locală organizează licitaţie pentru achiziţionarea a două loturi de gard, unul bordurat şi altul ornamental, iar pentru aceasta, primăria va încheia cu furnizorul un acord-cadru pe o perioadă de patru ani. Valoarea totală a contractului care va fi împărţit în două loturi este de cel mult 12.887.520 de lei fără TVA. Valoarea estimată fără TVA a primului lot este de minim 3.919.920 de lei şi un maxim de 7.839.840 de lei pentru gardul bordurat. Cel de-al doilea lot are o valoare de cel mult 5.047.680 de lei.

Anul trecut Primăria Craiova a cheltuit pe garduri bordurate şi ornamentale 2.420.650 de lei, fără TVA, adică aproape 600.000 de euro cu TVA. Este vorba de gard bordurat şi ornamental pentru împrejmuirea spaţiilor verzi şi gard pentru împrejmuirea locurilor de joacă.

Sursa foto: Pixabay

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Atata e de ghiolban romanul.

 2. Craiovenii primesc exact ce au votat. Cum sa o votezi primar tocmai pa aia care nu ti-a crescut salariile si pensiile cu 40%, asa cum mintea cu nerusinare. Chiar si acum o mai vezi pe la televiziunile de casa cum sustine ca ea ar fi facit si ar fi dres. Culmea ca sunt de 8 luni la guvernare si singurul lucru de care care sunt capabili este sa creasca taxele pe care le platim. Astia’s aia care trambitau de altii ca or sa taie pensii si salarii. Acum si impreuna.
  Intr-o tara civilizata personaje precum asta sau Piedone nu mai aveau viitor politic. Pentru ca nu ar mai fi primit nici macar un vot. Dar romanii au standardele foarte jos si asta se resimte in orice domeniu: sanatate, educatie, justitie, energie, infrastructura, administratie, etc.

  • Auzi? Minti cu nerusinare sau cu intentie! Chiar le-a crescut!(salariile)

  • Cat o sa mai puna poporul asta botul la propaganda j e g SD !

  • Cat o sa mai puna poporul asta botul la propaganda j e g SD !!

  • Unii primari pun garduri, alții se laudă că le-au demontat și le-au dat la fiare vechi. Păcat de banii aruncați, risipa bugetară in condiții de criza economica.

 3. PSD se pricepe la ridicat garduri si bariere in calea dezvoltarii ! Doar pe “ciurucuri “ si pomeni stiu sa cheltuiasca banul public !

 4. PSD se pricepe la ridicat garduri si bariere in calea dezvoltarii ! Doar pe “ciurucuri “ si pomeni stiu sa cheltuiasca banul public !!

 5. Nu si S6 din bucuresti .. oricum pnlistul Ciucu e in campanie !

 6. Unii primari montează garduri, alții le dau jos ! Și tot așa, bani aruncați !
  Peste doi ani vine alt partid la Craiova și se va lauda cum a dat jos gardurile ruginite și cum a făcut bani din fiare vechi !
  Păcat că aceste cheltuieli bugetare nu sunt gândite cu cap și nu acoperă nevoile reale ale cetățenilor, fiind menite doar să toace fonduri care, cu siguranță, puteau fi folosite mult mai eficient, mai ales în condiții de criza economica și război.
  Comentariu duplicat.