G4Media.ro

Primăria Capitalei anunță că s-a reluat programul de reparații trotuare și instituire…

sursa foto: Facebook/Stelian Bujduveanu

Primăria Capitalei anunță că s-a reluat programul de reparații trotuare și instituire a sensurilor unice din zona centrală

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu anunță că a fost reluat programul de reparații trotuare și instituire a sensurilor unice din zona centrală a Capitalei.

Zilele acestea am început intervențiile pe o nouă arteră importantă din centrul Capitalei – Strada Mihai Eminescu, acolo unde vom realiza lucrări de refacere a trotuarelor și delimitarea acestora prin amplasarea de stâlpi antiparcare”, a scris pe contul de facebook Bujduveanu.

Aceste lucrări, derulate prin Trustul de Clădiri Metropolitane Oficial, vin în continuarea celor de anul trecut, prin care au fost reabilitate și delimitate trotuarele de pe străzile Radu Beller și Calea Floreasca.

 Concomitent, se vor crea în continuare noi locuri de parcare, pentru a oferi posibilitatea șoferilor să parcheze regulamentar. 

Eliberăm astfel centrul Capitalei, redăm trotuarele pietonilor și oprim accesul mașinilor pe trotuar”, transmite Bujduveanu

 Următoarele străzi pe care se va interveni cu lucrări în perioada următoare sunt: Polonă, Dacia și Calea Dorobanți.

„În plus, după finalizarea licitației privind lucrările de reparații carosabil și trotuare, care se află în etapa de evaluare a ofertelor, vor fi reluate, prin Administrația Străzilor București, intervențiile în toate cele 6 sectoare ale Capitalei”, a mai anunțat Bujduveanu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. S-a reluat programul de sapaturi haotice care nu se vor termina prea curand. Incep lucrarile si nu se mai finalizeaza… eterna poveste de la sapatura la asfaltare minim 3 luni…

  2. La făcut trotuaru suntem ‘numero uno’..Adriean Vicleanu stie mai bine