G4Media.ro

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, primit la Palatul Prezidenţial de către preşedintele Turciei Recep…

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, primit la Palatul Prezidenţial de către preşedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan / Vor fi semnate mai multe Acorduri şi memorandumuri de înţelegere privind cooperarea sectorială

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a fost primit, marţi la Palatul Prezidenţial din Ankara, de către preşedintele Recep Tayyip Erdogan. La momentul transmiterii acestei ştiri, premierul participă la ceremonia de semnare a Declaraţiei Comune pentru Înfiinţarea Consiliului Cooperării Strategice la Nivel Înalt dintre România şi Republica Turcia, transmite News.ro.

Şeful de stat al Turciei l-a întâmplăinat pe şeful Executivului român, într-un ceremonial militar cu garda de onoare şi intonarea imnurilor de stat ale României şi Turciei. Au fost trase şi 21 de salve de tun, la ceremonia respectivă.

Va avea loc, în cursul zilei de marţi, şi o întrevedere în plen a celor două delegaţii, la Palatul Prezidenţial, urmată de o ceremonie de semnare a mai multor Acorduri şi Memorandumuri de Înţelegere privind cooperarea sectorială în domenii precum securitate socială, întreprinderi mici şi mijlocii, turism, aspecte funcţionale privind activitatea misiunilor diplomatice ale celor două ţări şi urbanism.

După întrevederi, vor fi declaraţii comune de presă susţinute de premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Recep Erdogan.

De la ora 19.00, premierul Ciolacu va participa la un dineu oficial oferit în onoarea sa de către preşedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan.

Premierul Marcel Ciolacu, însoţit de o delegaţie de miniştri, face marţi o vizită oficială la Ankara, la invitaţia preşedintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Cumpăr manuale învătati limba turca fară profesor,dicționare româno-turc,vând dicționare francez-român,englez-român.

  2. Covrigarul tarabagiu in actiune