G4Media.ro

Preşedintele Serbiei, Aleksandr Vucic, s-a înscris la facultate pentru a deveni antrenor…

Preşedintele Serbiei, Aleksandr Vucic, s-a înscris la facultate pentru a deveni antrenor de baschet

Preşedintele sârb Aleksandr Vucic a anunţat sâmbătă pe contul său de Instagram că s-a înscris la facultate pentru a obţine diploma ce i-ar permite să-şi realizeze un vis al său din copilărie: să devină antrenor de baschet pentru tineri, informează duminică AFP.

„Pentru a doua oară în viaţa mea voi redeveni student… sperând că voi putea deveni antrenor de baschet pentru copii. Nu ştiţi cât de fericit sunt că după mulţi ani îmi voi împlini un vis din copilărie”, a scris Vucic.

Într-o fotografie, preşedintele de 50 de ani al Serbiei, licenţiat în drept, pozează cu carnetul său de student al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Belgrad şi cu o mică minge de baschet.

„Nu există nimic mai frumos decât să-ţi petreci sâmbăta şi duminica alături de tineri jucători şi de copii pe care îi poţi învăţa lucruri”, declara Vucic în iunie pentru Kurir, un tabloid proguvernamental. El a adăugat atunci că visul lui este de a antrena copii dintr-un „club mic”.

Numit premier în 2014, Aleksandr Vucic a fost ales preşedinte al Serbiei în 2017.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. …Si care e problema ??? Daca maine aud ca un Ciolac se inscrie la facultate ca sa termine clasa a opta, nu pot „decat” sa ma bucur ca „mandri ca-s romani” evolueaza ( de la prameci la euglene…)

  2. are mult timp liber aparent.

  3. Cică îl aduce Ghiță la ASESOFT Ploiești.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.