G4Media.ro

Președintele Iohannis are o întrevedere cu John Kerry, însărcinatul special al președintelui…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele Iohannis are o întrevedere cu John Kerry, însărcinatul special al președintelui Biden pentru climă, în marja summitului COP28

Președintele Iohannis are, duminică, o întrevedere cu John Kerry, însărcinatul special al președintelui Biden pentru climă, în marja summitului COP28 de la Dubai, potrivit agendei actualizate a șefului statului.

Klaus Iohannis participă la Conferința Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP28).

Summitul ONU se desfășoară în perioada 30 noiembrie – 12 decembrie și reunește peste 70.000 de participanți.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

 1. Domnul Iohannis are nevoie și de sprijinul SUA pentru ocuparea vreunei funcții într-o instituție internațională?

  …Sau este interesat de starea terenurilor de golf din Statele Unite?

 2. Sigur nu cu Jim Carrey? Zicea Turcan ca vine hollywood-ul in romania. Cred ca la alegerile prezidentiale. Jim Carrey consultant, ciuca si ciolacu in rolurile principale

 3. Au apărut specialiștii de duminica. Ironie cât cuprinde căci cum altfel sa crească USR ? Bă băieți mergeți in parc la aer curat, poate va liniștiti la caputz.

  • lasa berea ca faci spume

  • IonG, fugi repede la Ciocolacul Colorat să-ți de kilu de ulei și kilu de zahăr. Arginții i-a topit pentru salba pirandei.

  • ironia inseamna ca poti face comparatii, subtilitati (alo, nu te gandi la spaga), flexibilitate in gandire, umor. Sfaturile nu arata decat ,,,, nimic, Pot sa gresesc si singur. Si trebuie sa iti spun draga ioane ca USR (nu tot USR, dar drula sigur) nu castiga din ironii si glume, ci pierde. Dovada la ultima gluma de dosar, el sare la gat. si nici membrii usr nu au simtul penibilului (la fel ca si tine) cand il mai suporta.

 4. Repet. Bă baietzi, mergeți bă in parc la aer curat. Nu-i așa că vă cam doare caputzu ? Lăsați textele cu Ciolacu ca nu ține.

  • 🙂 frustrare mare coane fanica. Gata a, venit din parc. Tu ai terminat munca? Mai sprijini partidul unic, sau te duci si tu in parc? Nu iti dau sugestii, dar exista multe variante sa nu revii la munca de postac.