G4Media.ro

Președintele Iohannis a promulgat legea prin care polițiștii, personalul militar și cel…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Președintele Iohannis a promulgat legea prin care polițiștii, personalul militar și cel civil din instituțiile de apărare și ordine publică primesc vouchere de vacanță de 1450 lei anual

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 131/2021 privind modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi pentru prorogarea unor termene, transmite News.ro. Actul normativ stabileşte modalitatea de decontare a serviciilor turistice pentru personalul militar, poliţiştii, poliţiştii de penitenciare şi personalul civil din instituţiile publice de apărare, ordine publică şi securitate naţională.

„Instituţiile publice, astfel cum sunt definite la art. 2 alin. (1) pct. 30 din Legea 500/2002 privind finanţele publice şi la art. 2 alin. (1) pct. 39 din legea 273/2006 privind finanţele publice locale, indiferent de sistemul de finanţare şi de subordonare, inclusiv activităţile finanţate integral din venituri proprii, înfiinţate pe lângă instituţiile publice, acordă anual, în perioada 1 ianuarie 2019 – 31 decembrie 2026, voucher de vacanţă în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat”, arată legea promulgată de către şeful statului.

Astdel, actul normativ prevede că „prin derogare (…), în perioada 2022-2026, pentru personalul militar, poliţiştii, poliţiştii din penitenciare şi personalul civil din instituţiile publice de apărare, ordine publică şi securitate naţională se decontează serviciile turistice prestate de orice structură de primire turistică clasificată aflată pe teritoriul României, achiziţionate direct sau prin intermediul unei agenţii de turism licenţiate, în limita a 1.450 lei anul pentru un salariat”.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. ciudat cum pentru unii se gasesc bani , pentru educatie, ba

    • Sectorul privat e chinuit și suprataxat pentru a ține sute de mii de gunoaie abonate la buget.

  2. 1450 lei…. un pic mai mult decat bonusul de 1000 lei -osul aruncat – profesorilor la negocierile de ieri…..

    • Milițienii au valoare, profesorii nu. Nu-i problemă, veți vota din nou PSDNL 50%, pentru a perpetua jaful și inegalitatea.

  3. …oare le verifica si pontajul, acum cand e totul online?

  4. Spaga electorala

  5. Așa face orice dictatură.