G4Media.ro

Președintele Federației Părinților, apel la Andronescu: Să nu încerce să ne dezbine!…

Președintele Federației Părinților, apel la Andronescu: Să nu încerce să ne dezbine! A început să intervină sarabanda schimbarilor propuse fără consultare

“Fac un apel la d-na ministru să încerce să nu ne dezbine și să ne cheme pe toți partenerii sociali la masa dialogului”, spune Iulian Cristache, președintele Federației de Părinți din Preuniversitar. Într-un mesaj dur către Ecaterina Andronescu, liderul părinților avertizează că oficialul nu trebuie să Ministerul Educației “un instrument personal, așa cum dă senzația în acest moment”.

“După o lună de mandat a început să intervină sarabanda schimbarilor propuse în presă și mediul online. Ziua și propunerea, multe dintre ele numai de formă, fără fond, fără consultarea partenerilor sociali“, a scris Iulian Cristache, președintele Federației de Părinți din Preuniversitar, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

 

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Spune-mi ce votezi ca sa-ti spun cine esti.

  2. Resetati sistemul.Aduceti tineri si desprindeti+va de gasca asta de talibani la toate nivelurile inclusiv ( sau mai ales) la sindicate.E greu,au putere multa dar fara lupta ramanem cu zombie astia sa ne formeze copiii.

  3. caty a lui daddy e pesedista. ii curge partidul prin vene si artere.
    e ca sinistrul justitiei. singura care ievalueaza, singura care hotaraste.
    cei doi au in spate istoria partidului in romania. sute de mii de oameni exterminati. milioane sub talpa groasa a partidului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.