G4Media.ro

Preşedintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, anunţă că s-a infectat cu noul…

Preşedintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, anunţă că s-a infectat cu noul coronavirus

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a anunţat, luni, că este infectat cu virusul SARS-CoV-2 şi se află izolat la domiciliu, atribuţiile sale fiind preluate de vicepreşedintele instituţiei, Stelian Gima, relatează Agerpres.

Reprezentantul CJ îi îndeamnă pe oameni să fie atenţi şi responsabili cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, menţionând, totodată, că în judeţul Constanţa rata de infectare cu coronavirus este mare.

„Dragi constănţeni, mă adresez tuturor cu rugămintea şi îndemnul de a fi atenţi şi responsabili. Mai mult ca oricând, trebuie să avem grijă de noi şi de cei din jurul nostru. Ne luptăm cu o rată mare de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în judeţul nostru. Şi iată, deşi mi-am luat toate măsurile de protecţie, am aflat cu tristeţe că am fost testat pozitiv. Din fericire, am simptome specifice uşoare şi nu am probleme respiratorii, sunt în izolare la domiciliu, urmez toate regulile impuse de această situaţie. Am luat legătura cu toţi cei cu care am fost în contact în ultimele zile. E necesar să punem binele celor de lângă noi pe primul loc”, a scris Mihai Lupu, pe pagina sa de Facebook.

El asigură că activitatea CJ Constanţa nu este afectată.

„Vreau să îi asigur pe toţi constănţenii că activitatea Consiliului Judeţean nu este afectată de această situaţie. În toată această perioadă sunt şi voi fi în contact telefonic permanent cu colegii mei, iar conform Planului de Continuitate aprobat prin Dispoziţia nr. 434/16.11.2020, atribuţiille Preşedintelui vor fi preluate de către Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Stelian Gima. Am încredere că voi reveni curând alături de colegii mei din C.J.C. şi reiterez rugămintea de a respecta cu stricteţe măsurile impuse de autorităţi cu privire la prevenirea răspândirii infectării cu acest virus. Vă urez sănătate!”, a mai transmis Mihai Lupu.

Potrivit Prefecturii Constanţa, rata de infectare la mia de locuitori înregistrată luni în judeţul Constanţa este de 7,49, cea mai mare din ţară, în timp ce în municipiul Constanţa, aflat în carantină zonală, respectivul indice este de 10,85.

sursa foto: Facebook/ Mihai Lupu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.