G4Media.ro

Președintele Asociației Orașelor din România: Facturile la școli s-au triplat. Guvernul trebuie…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele Asociației Orașelor din România: Facturile la școli s-au triplat. Guvernul trebuie să aibă o abordare unitară față de localități/ Sunt primari care n-au rezolvat problema termoficării de ani de zile

Adrian Ovidiu Teban, primarul orașului Cugir (Alba) și președintele Asociației Orașelor din România, a declarat luni, după întâlnirea cu premierul Nicolae Ciucă, că facturile la școli s-au triplat, iar în orașele mici și mijlocii presiunea pe primari este mai mare decât la municipii sau orașe mari.

Teban a subliniat necesitatea unei ”abordări unitare” față de localități și a criticat faptul că sunt primari care nu au rezolvat problema termoficării ”de ani de zile”: ”Trebuie să le ceri să facă reforme, să rezolve problema”, a declarat primarul din Cugir.

Președintele AOR a mai spus că prioritatea primarilor în acest moment este continuarea cofinanțării proiectelor europene în curs de derulare:

 • ”Presiunea pe primari e mare, în orașele mici și mijlocii presiunea e mai mare. Sunt primar în orașul Cugir și facturile au venit și 1 miliard pe școală, s-au triplat. Între dublu și triplu. Sunt orașe mici unde va fi complicat să le susțină. Am atras atenția asupra acestor lucruri. Sunt unii primari care au rezolvat problema termoficării, alții care nu și-au rezolvat problemele de ani de zile. Trebuie să le ceri să facă reforme. Guvernul trebuie să aibă o abordare unitară față de localitățile din România. Noi, pentru primarii de orașe mici și mijlocii, cea mai importantă chestiune este cofinanțarea proiectelor europene în curs”, a declarat președintele Asociației Orașelor din România, Adrian Teban.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

 1. DACA ATI FACUT DIN COMUNE ORASE. LA DOUA CASE O PRIMARIE, UN POST DE POLITIE, CU NEAMURI CU TOT !

 2. Îi întreabă cineva pe acești ”gospodari” cum și dacă au încheiat contractele de furnizare a energiei electrice?! Au contracte cu firme recomandate ”de la centru”?! Au dat citirile lunare ale consumurilor?! Ori nu știu decât să încaseze salarii babane și să se lamenteze! Ar trebui să li se impute toate sumele pentru care nu și-au îndeplinit obligațiile cu bună-credință.

 3. PSD-im, PSD-im, PSD-im, PSD-im, PSD-im și PSD-IM , vă fu..em și vă furăm de vă nenorocim.
  CORUPEM ȘI HOȚIM pentru că a trăi în alt fel nu știm și nici nu vrem.
  Eterni suntem, nimic nu pățim, Justiția o jumulim.
  Exista ceva in România care sa nu aibă in frunte un PSD-ist ?.
  Orice exista in Romania e condus de un PSD-ist.